Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új NTT DoCoMo mobilok: 2 megapixeles felbontás, 20x-os zoom

Kütyük

Új NTT DoCoMo mobilok: 2 megapixeles felbontás, 20x-os zoom

Az NTT DoCoMo bejelentette FOMA 900i sorozatú legújabb mobiltelefonjait, melyek a vállalat korábbi harmadik generációs készülékeinél átlagosan háromszor hosszabb készenléti idővel rendelkeznek és körülbelül húsz százalékkal könnyebbek.

A 900i sorozatú mobilok az első olyan harmadik generációs készülékek, melyek el vannak látva Macromedia Flash böngésző alkalmazással. Míg az operátor korábbi második generációs mova 505i sorozatú telefonjai maximum 20 KB-os flash alkalmazások kezelésével birkóztak meg, addig a most debütált újdonságok esetében ez a méret ötszörösére, vagyis 100 KB-ra nőtt.

A legnagyobb japán mobiltelefonos szolgáltató kínálatában fellelhető új készülékek közös vonása az integrált digitális fényképezőgép, illetve a memóriakártyák fogadására alkalmas bővítőhely. A 900i sorozat csúcsmodellje egyébként olyan, 20x-os digitális zoomal rendelkező beépített kamerát tudhat magáénak, melynek felbontása nem kevesebb mint 2 megapixel.

Az NTT DoCoMo legújabb mobilja átlagosan 130 grammot nyomnak a mérlegen, vagyis tömegük jelentős mértékben csökkent a korábbi 3G telefonokhoz képest. Mindegyik új modell 2,2 colos képátlójú, 262 ezer színárnyalat megjelenítésére képes belső kijelzővel van ellátva, a külső kijelzők között pedig éppúgy találhatunk STN, mint például legmodernebb OLED technológiás LCD-t.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés