Connect with us

technokrata

260 ezer színárnyalatú kijelzős új Toshiba mobil

Kütyük

260 ezer színárnyalatú kijelzős új Toshiba mobil

A Toshiba megkezdte legújabb mobiltelefonja, a fényképek és rövidebb videóanyagok készítésére egyaránt alkalmas VM4050 forgalmazását.

A szétnyitható kialakítással rendelkező Toshiba VM4050 kivételesen jó minőségű TFT (Thin Film Transistor) folyadékkristályos kijelzőt tudhat magáénak. A készülék 2,2 colos képátlójú belső főkijelzője 310×350 pixeles felbontással rendelkezik, és nem kevesebb mint 260 ezer színárnyalat megjelenítésére képes. A Toshiba újdonsága természetesen külső kijelzővel is fel van vértezve, mely 1 colos képátlójú LCD 16 bites színmélységű, vagyis több mint 65 ezer színárnyalatot tud megjeleníteni.

A Toshiba VM4050 integrált digitális fényképezőgépe révén maximum 640×480 pixeles, vagyis VGA felbontású fotókat lehet készíteni, ezenkívül pedig segítségével 15 másodperc hosszú mozgókép felvételek rögzítésére is lehetőség nyílik. Érdekességet jelent az integrált GPS, vagyis globális helymeghatározó modul, valamint az úgynevezett Voice Guidance szolgáltatás, mely szóban közöl bizonyos információkat a felhasználóval.

A gyártó állítása szerint a Toshiba VM4050 az alapcsomag részét képező akkumulátorral tíznapos készenléti időt, valamint 3 órás beszélgetési időt biztosít tulajdonosa számára.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp