Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia bemutatta legújabb N-Gage játékát, az Ashent

Kütyük

A Nokia bemutatta legújabb N-Gage játékát, az Ashent

A Nokia bemutatta az Ashent, az N-Gage mobil játékgéphez készült harmadik saját kiadású játékát.

A kifejezetten az N-Gage játékgéphez készült Ashen háromdimenziós gótikus horror témájú lövöldözős játék, amelynek során a játékosok félelmetes ellenséggel csatáznak. Az izgalmas, egyszemélyes változat mellett a Bluetooth vezeték nélküli technológiának köszönhetően az élet-halál harc üzemmódban egyszerre akár négyen is küzdhetnek.

˝Az Ashen lenyűgöző akciói és egyedülálló funkciói lebilincselik majd a mobil játékosokat˝ -mondta Pasi Pölönen, a Nokia Mobile Phones Játékkiadási, Szórakoztatási és Média Üzleti egységének igazgatója. ˝Az izgalmas történetet elmesélő, gyors iramú és egyedülálló funkciókat felvonultató Ashennel a játékosok a hihetetlenül sokféle ellenséggel megharcolva megismerhetik Seven River City-t és megmenthetik a város lakóit˝.

Az Ashen egyik különleges funkciója az egyedülálló ˝szellemkép˝ üzemmód, amelynek segítségével a játékosok észreveszik és legyőzhetik az előrehaladásukat akadályozó, láthatatlan ellenséget. A játékosok nyolc különböző fegyver, például kétcsövű puska, Gatling fegyver, orvlövész puska, és egy sajátos földönkívüli rohamlöveg közül választhatnak. Az egyszemélyes játékhoz nyolc, a többszereplős élet-halál játékhoz további két térkép áll a játékosok rendelkezésére. Az Ashen kedvelői a játékosok mobil internetes közösségben, az N-Gage Arénában tárhatják a többi játékkedvelő elé legjobb eredményeiket.

A mobiljátékosok gazdagon illusztrált, háromdimenziós világban találják magukat, ahol elpusztított városok, látványos katedrálisok, és földönkívüliekkel benépesített utcák várják őket. A nyolcféle különleges és intelligensen viselkedő ellenséggel harcolva a Seven River City-t elvarázsoló természetfeletti jelenségek okait kutató játékosoknak mindvégig meg kell őrizniük hidegvérüket.

Az Ashen a tervek szerint 2004 első félévében lesz kapható az N-Gage játékgéphez. Az Ashent az ausztráliai Melbourne-központú, vezető játékfejlesztő cég, a Torus Games fejlesztette.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés