Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb helyeken lehet internetezni a Datanet Café révén

Kütyük

Újabb helyeken lehet internetezni a Datanet Café révén

A héten további három új helyszínnel bővült a GTS-Datanet internetkávézó-hálózata: Miskolcon, Kecskeméten és Zalaegerszegen nyílt szélessávú Internet-hozzáféréssel rendelkező Datanet Café.

A héten megnyílt miskolci, kecskeméti és zalaegerszegi Datanet Cafékban a vállalat országos távközlési gerinchálózata biztosítja a korlátlan sávszélességet. Az Internet gyors és megbízható elérését a kávézókban több nagyteljesítményű, multimédiás számítógép és nagy sávszélességű Internet-elérés teszi lehetővé. „Az új elektronikus törvény elfogadásával hosszú idő után nemcsak technológiailag versenyezhetünk új színtereken, hanem földrajzilag is. A Datanet Café program sikere is bizonyítja, hogy a vidéki nagyvárosokban mind többen fogékonyak a távközlési alternatívákra, hiszen rengetegen tértek be egy kávé és egy e-mail vagy böngészés erejéig a kávézóinkba.” – mondta az internetkávézók megnyitása kapcsán Szathmári Géza, a GTS-Datanet ügyvezető igazgatója.

A Datanet Cafékat meglátogatók felvilágosítást kaphatnak a vállalat szolgáltatásairól, termékeiről, melyeket a helyszínen meg is rendelhetnek. A Világháló használatával kapcsolatban a helyszíneken dolgozó szakemberek folyamatos tanácsadással, segítségnyújtással állnak a látogatók rendelkezésére. A meglévő GTS-Datanet ügyfeleknek pedig személyes ügyintézésre nyílik lehetőségük az ügyfélszolgálatokon keresztül. A látogatók a megszokott áraknál lényegesen kedvezményesebben internetezhetnek, kihasználva a szélessávú kapcsolat nyújtotta előnyöket.

A netcafékat a távközlési vállalat helyi partnerekkel közösen üzemelteti. Miskolcon a City Phone Kelet, Kecskeméten az Orange Net, míg Zalaegerszegen a Semiramis együttműködésének köszönhetően jöttek létre és üzemelnek az új Datanet Cafék. A partnerek segítségével az internetezés mellett számos más szolgáltatást is igénybe vehetnek a látogatók. A miskolci Datanet Caféban fénymásolás, nyomtatás és CD-másolás, a kecskemétiben pedig szkennelés szolgáltatásokkal is várják az érdeklődőket. Miskolcon a Datanet Café internetkávézók közül elsőként Wi-Fi (Wireless Fidelity) technológia, azaz vezetéknélküli Internet-elérés is működik.

A 2003-ban elindított Datanet Café program keretében a GTS-Datanet országos Internet-kávézó hálózatot kíván kiépíteni, amely helyszínek ügyfélszolgálatok is egyben. A héten nyílt kávézókkal együtt már hat Datanet Café működik az ország vidéki nagyvárosaiban. Szathmári Géza elmondta, hogy a vállalat a közeljövőben még több nagyvárosban tervezi hasonló internetkávézó megnyitását.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés