Connect with us

technokrata

Újabb helyeken lehet internetezni a Datanet Café révén

Kütyük

Újabb helyeken lehet internetezni a Datanet Café révén

A héten további három új helyszínnel bővült a GTS-Datanet internetkávézó-hálózata: Miskolcon, Kecskeméten és Zalaegerszegen nyílt szélessávú Internet-hozzáféréssel rendelkező Datanet Café.

A héten megnyílt miskolci, kecskeméti és zalaegerszegi Datanet Cafékban a vállalat országos távközlési gerinchálózata biztosítja a korlátlan sávszélességet. Az Internet gyors és megbízható elérését a kávézókban több nagyteljesítményű, multimédiás számítógép és nagy sávszélességű Internet-elérés teszi lehetővé. „Az új elektronikus törvény elfogadásával hosszú idő után nemcsak technológiailag versenyezhetünk új színtereken, hanem földrajzilag is. A Datanet Café program sikere is bizonyítja, hogy a vidéki nagyvárosokban mind többen fogékonyak a távközlési alternatívákra, hiszen rengetegen tértek be egy kávé és egy e-mail vagy böngészés erejéig a kávézóinkba.” – mondta az internetkávézók megnyitása kapcsán Szathmári Géza, a GTS-Datanet ügyvezető igazgatója.

A Datanet Cafékat meglátogatók felvilágosítást kaphatnak a vállalat szolgáltatásairól, termékeiről, melyeket a helyszínen meg is rendelhetnek. A Világháló használatával kapcsolatban a helyszíneken dolgozó szakemberek folyamatos tanácsadással, segítségnyújtással állnak a látogatók rendelkezésére. A meglévő GTS-Datanet ügyfeleknek pedig személyes ügyintézésre nyílik lehetőségük az ügyfélszolgálatokon keresztül. A látogatók a megszokott áraknál lényegesen kedvezményesebben internetezhetnek, kihasználva a szélessávú kapcsolat nyújtotta előnyöket.

A netcafékat a távközlési vállalat helyi partnerekkel közösen üzemelteti. Miskolcon a City Phone Kelet, Kecskeméten az Orange Net, míg Zalaegerszegen a Semiramis együttműködésének köszönhetően jöttek létre és üzemelnek az új Datanet Cafék. A partnerek segítségével az internetezés mellett számos más szolgáltatást is igénybe vehetnek a látogatók. A miskolci Datanet Caféban fénymásolás, nyomtatás és CD-másolás, a kecskemétiben pedig szkennelés szolgáltatásokkal is várják az érdeklődőket. Miskolcon a Datanet Café internetkávézók közül elsőként Wi-Fi (Wireless Fidelity) technológia, azaz vezetéknélküli Internet-elérés is működik.

A 2003-ban elindított Datanet Café program keretében a GTS-Datanet országos Internet-kávézó hálózatot kíván kiépíteni, amely helyszínek ügyfélszolgálatok is egyben. A héten nyílt kávézókkal együtt már hat Datanet Café működik az ország vidéki nagyvárosaiban. Szathmári Géza elmondta, hogy a vállalat a közeljövőben még több nagyvárosban tervezi hasonló internetkávézó megnyitását.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom