Connect with us

technokrata

Az iTAP 6.0 már nem csak szavak, hanem mondatok jóslására is képes

Kütyük

Az iTAP 6.0 már nem csak szavak, hanem mondatok jóslására is képes

Elkészült a Motorola által szabadalmaztatott intelligens mobiltelefonos szövegbeviteli rendszer, az iTAP legújabb, immár 6.0-s verziószámot magán viselő változata, mely immár nem csak szavak, hanem mondatrészek és teljes mondatok jóslására is képes.

A Motorola munkatársai elmondták, hogy az iTAP 6.0 folyamatosan figyeli, hogy a felhasználók milyen szavakat, kifejezéseket és mondatokat használnak és ezek alapján próbálja meg kitalálni, hogy adott esetben mit is szeretne leírni a felhasználó. Lényeges, hogy az iTAP 6.0 folyamatosan tanul, tehát idővel sokkal jobb munkára képes, mint a kezdeti időszakban.

A T9-es szövegbeviteli rendszer fő riválisaként jegyzett iTAP legújabb verziójával kapcsolatban Neal Campbell, a Motorola Lexicus Division vezérigazgatója elmondta, hogy a cél egy olyan új technológia kifejlesztése volt, mely nem csak a hétköznapi, családi-baráti, hanem az üzleti kommunikációt is jelentős mértékben képes könnyebbé tenni. Campbell hangsúlyozta, hogy az új iTAP nem csak mobiltelefonokon, hanem minden egyéb olyan eszközön megállja a helyét, mely kis méretéből kifolyólag nem rendelkezik teljes méretű billentyűzettel.

A többek közt ARM, MCore és x86 alapú mobil eszközökön használható iTAP 6.0 több mint harminc európai és ázsiai nyelvet ismer. A legújabb iTAP rendszerrel először a jövő év elején debütáló Motorola mobiltelefonok esetében találkozhatunk majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp