Connect with us

technokrata

Zukero V3: streaming audio tartalmak hagyományos zenelejátszókon mobilok segítségével

Kütyük

Zukero V3: streaming audio tartalmak hagyományos zenelejátszókon mobilok segítségével

Egy kis svájci cég, a Smartdata a napokban bejelentette legújabb termékét, a Zukero V3-at, mely arra hivatott, hogy kapcsolatot teremtsen a különböző zenelejátszó berendezések és a mobiltelefonok között.

A kis méretű eszköz egyik oldalán egy 3,5 milliméteres jack dugó található, így a Zukero V3 lényegében az összes manapság forgalomban lévő audio eszközhöz csatlakoztatható. Az eszköz zárt részében egy Bluetooth kontroller lapul, melynek segítségével a Zukero V3 vezetékek használata nélkül, rádiófrekvenciás adatátviteli megoldások segítségével képes kapcsolatot kiépíteni a Bluetooth kompatibilis mobiltelefonokkal, így például többek közt a Nokia Series 60 alapú telefonjaival, a Sony Ericsson UIQ platformos okostelefonjaival, valamint T68, T39, illetve T610-es mobiljaival.

A Zukero V3 a mobiltelefonok GPRS kapcsolatát használja fel arra, hogy streaming audio tartalmakat töltsön le a hagyományos zenelejátszó berendezésekre, vadonatúj funkciókkal felruházva azokat. A szerkezet egyébként távolról is irányítható a mobiltelefonok segítségével, ezenkívül pedig említésre méltó, hogy üzembe helyezése tulajdonképpen gyerekjáték, ugyanis a Zukero V3 teljesen automatikusan telepíti a közelében tartózkodó mobiltelefonra a rendszer működéséhez szükséges szoftvereket.

A Smartdata munkatársai elmondták, hogy a Zukero V3 valamikor a jövő év elején jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban. Az érdekes eszköz ára az ígéretek szerint 100 dollár alatt fog maradni.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle