Connect with us

technokrata

Pannon GSM roaming akció Ausztriában – ingyenes SMS-ek és a legalacsonyabb percdíj a ONE hálózatáról

Kütyük

Pannon GSM roaming akció Ausztriában – ingyenes SMS-ek és a legalacsonyabb percdíj a ONE hálózatáról

A Pannon GSM számlás ügyfelei a Pannon GSM és az osztrák ONE mobil szolgáltató közös decemberi akciójában az utóbbi hálózatáról 12 napon át ingyen küldhetnek SMS-t, az ünnepeket megelőző utolsó hétvégétől kezdve pedig minden eddiginél olcsóbban telefonálhatnak haza Magyarországra.

Ha a Pannon GSM számlás ügyfelei karácsony előtt Ausztriában járnak, telefonjukat érdemes a ONE hálózatára állítaniuk. December 13. és 24. között ugyanis egyetlen, ebből a hálózatból küldött SMS-ükért sem kell fizetniük. Ráadásul az ajánlat korlátlanul érvényes, azaz minden időszakban, tetszőleges számú és bármely hálózatba küldendő szöveges üzenetre vonatkozik.

December 20-tól nem csak az SMS, de a Magyarországra irányuló hívások is akciósak a ONE-nál: a szolgáltató egészen 24-ig Ausztria legjobb GSM hívásdíjait kínálja, kizárólag a Pannon GSM számlás előfizetőinek. A ONE normál tarifájánál közel 30 százalékkal kedvezőbb, nettó 0,7128 eurós percdíj alacsonyabb, mint bármely más ausztriai mobil szolgáltató megfelelő hívásköltsége. Az ajánlat a hívás irányától független, azaz bármely magyarországi vezetékes vagy mobil hálózat hívása esetén érvényes.

Bár a téli Ausztria elsősorban januárban és februárban vonzza a síelőket, a magyarok már decemberben is előszeretettel látogatják az alpesi lejtőket: honfitársaink a tavalyi év utolsó hónapjában mintegy 80-82.000 vendégéjszakát töltöttek el a szomszédos országban. A Pannon GSM előfizetői Ausztriában négy roaming partner hálózatán barangolhatnak; az 1800-as rendszeren működő ONE esetében a telefon kijelzőjén a ˝ONE˝ vagy az ˝A 05˝ felirat jelenik meg. A Pannon GSM jelenleg 109 ország 265 szolgáltatójával áll roaming szerződésben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp