Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM roaming akció Ausztriában – ingyenes SMS-ek és a legalacsonyabb percdíj a ONE hálózatáról

Kütyük

Pannon GSM roaming akció Ausztriában – ingyenes SMS-ek és a legalacsonyabb percdíj a ONE hálózatáról

A Pannon GSM számlás ügyfelei a Pannon GSM és az osztrák ONE mobil szolgáltató közös decemberi akciójában az utóbbi hálózatáról 12 napon át ingyen küldhetnek SMS-t, az ünnepeket megelőző utolsó hétvégétől kezdve pedig minden eddiginél olcsóbban telefonálhatnak haza Magyarországra.

Ha a Pannon GSM számlás ügyfelei karácsony előtt Ausztriában járnak, telefonjukat érdemes a ONE hálózatára állítaniuk. December 13. és 24. között ugyanis egyetlen, ebből a hálózatból küldött SMS-ükért sem kell fizetniük. Ráadásul az ajánlat korlátlanul érvényes, azaz minden időszakban, tetszőleges számú és bármely hálózatba küldendő szöveges üzenetre vonatkozik.

December 20-tól nem csak az SMS, de a Magyarországra irányuló hívások is akciósak a ONE-nál: a szolgáltató egészen 24-ig Ausztria legjobb GSM hívásdíjait kínálja, kizárólag a Pannon GSM számlás előfizetőinek. A ONE normál tarifájánál közel 30 százalékkal kedvezőbb, nettó 0,7128 eurós percdíj alacsonyabb, mint bármely más ausztriai mobil szolgáltató megfelelő hívásköltsége. Az ajánlat a hívás irányától független, azaz bármely magyarországi vezetékes vagy mobil hálózat hívása esetén érvényes.

Bár a téli Ausztria elsősorban januárban és februárban vonzza a síelőket, a magyarok már decemberben is előszeretettel látogatják az alpesi lejtőket: honfitársaink a tavalyi év utolsó hónapjában mintegy 80-82.000 vendégéjszakát töltöttek el a szomszédos országban. A Pannon GSM előfizetői Ausztriában négy roaming partner hálózatán barangolhatnak; az 1800-as rendszeren működő ONE esetében a telefon kijelzőjén a ˝ONE˝ vagy az ˝A 05˝ felirat jelenik meg. A Pannon GSM jelenleg 109 ország 265 szolgáltatójával áll roaming szerződésben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés