Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia bemutatta az N-Gage-re készült Operation Shadow játékot

Kütyük

A Nokia bemutatta az N-Gage-re készült Operation Shadow játékot

A Nokia ma bemutatta a Nokia N-Gage játékgépre készült Operation Shadow-t, amely a vállalat N-Gage-hez kiadott második játéka.

Az Operation Shadow háromdimenziós háborús akciójáték, amelynek révén a játékosok a komoly harcok, váratlan csapások és legújabb háborús technika világába csöppennek. A vezeték nélküli Bluetooth technológia segítségével akár négy résztvevővel is játszható Operation Shadow gyors és akciókban gazdag, versenyre ösztönző játékot tesz lehetővé.

˝Nagy örömmel mutatjuk be a Nokia második saját kiadású játékát˝ – mondta Pasi Pölönen, a Nokia Mobile Phones játékkiadási, szórakoztatás és média-üzletágának igazgatója. ˝Az Operation Shadow jól illusztrálja, hogy a Nokia játékok milyen innovatív módon használják ki az N-Gage platform által nyújtott lehetőséget a többszereplős játékra. Képzeljük csak el, hogy élet-halál küzdelmet vívunk a harcmezőn, és közben bajtársainkkal egységben egymást segítjük. A győzelemért és a dicsőségért vívott harcban mindegyik játékos csapata kihasználhatja a járművek által nyújtott taktikai előnyöket˝.

A gyalogos hadviselésen túl a hős-jelöltek az ellenséggel való küzdelemben számos közlekedési eszköz közül választhatnak, beszállhatnak például helikopterbe, tankba vagy terepjáróba. A játékosok a bevetéseken több járművet is használhatnak. A játék fejlett mesterséges intelligenciájának köszönhetően az események előrehaladtával az ellenfél egyre okosabban harcol majd, álcázza magát és működik együtt a támadások és a védekezés során.

Az N-Gage játékgéphez írt Operation Shadow a tervek szerint 2004 első félévében lesz kapható. Az Operation Shadow játékot az ausztráliai Melbourne-központú, vezető játékfejlesztő cég, a Torus Games fejlesztette.

˝Örömmel dolgozunk együtt a Nokiával az Operation Shadow-n˝ – mondta Bill McIntosh, a Torus Games ügyvezető igazgatója. ˝Az N-Gage játékgép műszaki paraméterei a mobil játékok új és izgalmas világát nyitják meg˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés