Connect with us

technokrata

A Motorola jövőre is sok mobilt gyártat majd Tajvanon

Kütyük

A Motorola jövőre is sok mobilt gyártat majd Tajvanon

A világ második legnagyobb mobiltelefon gyártójaként jegyzett Motorola különböző források szerint a közeljövőben legalább hat új modelljét Tajvanon fogja gyártatni, és az amerikai székhelyű vállalat számára 2004-ben várhatóan mintegy 13-15 millió készüléket szállítanak majd le a tajvani partnerei.

A Market Intelligence Center (MIC) előrejelzései szerint a következő esztendőben előreláthatólag 55,5 millió mobiltelefont fognak legyártani a távol-keleti országban.

A Motorola jelen pillanatban négy tajvani gyártóval áll kapcsolatban, és egyes források szerint hamarosan egy ötödik féllel is mobiltelefon gyártási tárgyalásokat fog kezdeményezni. A potenciális partnerjelöltek közé sorolhatjuk többek közt a High Tech Computert (HTC), a Lite-On Technology-t, illetve a Quanta Computert. A Motorola 2004-ben egyébként legalább húsz vadonatúj mobiltelefon modellel kíván megjelenni a piacon.

A Motorola legfontosabb tajvani partnere a BenQ, mely vállalat 2004-ben várhatóan mintegy 7 millió mobil készüléket, elsősorban C200, illetve V290 típusjelzésű telefonokat szállít majd az amerikai cég számára. A Motorola tajvani gyártópartnerei közé tartozik továbbá a Chi Mei Communication Systems (SMCS), a Compal Communications és a Compal Electronics, mely cégek az MPx200, V690, illetve E365 típusú Motorola mobiltelefonok gyártásával foglalkoznak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp