Connect with us

technokrata

Vodafone live! játékok Magyarországon is

Kütyük

Vodafone live! játékok Magyarországon is

A Sun Microsystems, a Java technológia létrehozója bejelentette, hogy a Vodafone a java.com-ot választotta a Vodafone live! Java alapú játékainak bemutatásához. Egyetlen, központi helyen érhetik el milliók az élvonalbeli játékok százait – megtalálható például a Tomb Raider: Osiris Codex, a Tetris és az Urban Freestyle Soccer is.

A java.com-ról közvetlen linkek nyílnak a Vodafone live! szolgáltatást kínáló 14 ország (Ausztrália, Egyiptom, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Japán, Hollandia, Új-Zéland, Portugália, Spanyolország, Svédország és az Egyesült Királyság) felé. A jelenlegi Vodafone live! előfizetőket egyszerű útmutatások segítik a játékok letöltésében. Az együttműködés a mobil Java-alkalmazások fejlesztőit is segíti, hiszen termékeik nagyobb nyilvánosságot kapnak.

A java.com sikerét jól jelzik a webhely látogatottsági adatai: a júliusi indulás óta hetente több mint egymillió felhasználó kezdeményezi az ingyenes Java szoftver letöltését, a webhely látogatói több mint 190 országból regisztrálták.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp