Connect with us

technokrata

Már 500 ADSL-előfizető az Emitelnél

Kütyük

Már 500 ADSL-előfizető az Emitelnél

Két hónap alatt majdnem kétszeresére nőtt az Internet-szolgáltató ügyfélszáma.

Az Emitel egy éve vezette be az ADSL szolgáltatást körzeteiben, a 77-es kiskunhalasi, a 78-as kiskőrösi és a 79-es bajai primer körzetben. A szolgáltatás elindítását az Ericsson Magyarországgal kötött szerződés tette lehetővé, amely az újonnan kifejlesztett Ethernet DSL Access (EDA) rendszer telepítését foglalta magába. A szolgáltatás bevezetése az első időszakban csak a nagyobb városokra korlátozódott, majd az előfizetők igénye alapján az Emitel továbbfejlesztette és kiterjesztette ADSL-hálózatát a kisebb lélekszámú településekre is. A szolgáltatás népszerűségét tükrözi, hogy immáron az 500. előfizetőt mondhatja magáénak a társaság.

A szolgáltatást már 500-an használják. Emellett bővült azon települések száma is (30-ra), ahol igénybe lehet venni a szélessávú Emitel-internetezést:: Baja, Bácsalmás, Bócsa, Császártöltés, Dávod, Dunaszentbenedek, Dunavecse, Dusnok, Érsekcsanád, Fajsz, Fülöpszállás, Hajós, Harta, Hercegszántó, Jánoshalma, Jászszentlászló, Kalocsa, Kelebia, Kiskőrös, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Kunfehértó, Madaras, Mélykút, Miske, Nemesnádudvar, Páhi, Soltvadkert, Sükösd és Tompa.

A közeljövőben további 4 település kapcsolódik be az ADSL vérkeringésébe: Dunapataj, Gara, Katymár és Kecel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp