Connect with us

technokrata

Kombinált telefon- és internetkártya a GTS-Datanettől

Kütyük

Kombinált telefon- és internetkártya a GTS-Datanettől

A napközbeni internetezés percenként 0,75 forinttal növeli a kártya egyenlegét.

December elején adta ki a GTS-Datanet az internetezésre és telefonálásra egyaránt használható Mozaik Plusz felhasználói kártyát, melyet a jelenlegi legolcsóbb időalapú díjjal lehet használni. A bankkártya méretű Mozaik Plusz jelentősen csökkentheti a költségeket: másodperc alapon számol, és a piacon egyedülálló módon a napközbeni internetezés alatt percenként 0,75 forinttal növeli az egyenleget.

A Mozaik Plusz szolgáltatás igénybe vehető zöld-számmal és hagyományos telefonhívással egyaránt, a használat díja a felhasznált másodpercek alapján kerül levonásra, vagy jóváírásra. A kártya hátoldalán egy lekaparható réteg alatt található a titkos kódok segítségével vehető igénybe a kedvezményes telefonszolgáltatás és Internet-elérés.

A kártya lehetőséget biztosít egy 5 Megabyte-os tárterületű e-mail cím regisztrálására is. Az e-mail cím a szokásos levelező klienseken túl elérhető webes felületről is, vagyis az e-mail cím tulajdonosa a világ bármely pontjáról könnyedén használhatja postafiókját.

A Mozaik Plusz 2500 és 5000 forintos címletekben vásárolható meg az ország nagyobb postahivatalaiban, a GTS-Datanet ügyfélszolgálatán és a Datanet Café hálózat üzleteiben.

A Mozaik Plusz kártya legfontosabb előnyei

– jelenlegi legkedvezőbb nemzetközi, mobil irányú és belföldi távolsági percdíjak
– kedvező modemes percdíjak
– jóváírás az egyenlegen napközbeni internetezés esetén (75 Fillér/perc)
– e-mail cím regisztráció, 5 MB tárterülettel
– saját weboldal
– ingyenes forgalmi részletezés, egyenleg lekérdezés, gyorshívószám beállítás az E-ügyfél (https://e-ugyfel.datanet.hu) weboldalon
– gyorshívás lehetősége
– 24 órás műszaki ügyfélszolgálat

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle