Connect with us

technokrata

Yakumo PDA delta 300: nagy tudás kevés pénzért

Kütyük

Yakumo PDA delta 300: nagy tudás kevés pénzért

Európában hamarosan megkezdődik annak a belépőszintű kéziszámítógépnek, a Yakumo PDA delta 300-nak a kereskedelmi forgalmazása, mely kevesebb mint 250 eurós, vagyis 65 ezer forintos áron lesz kapható.

Bár low-end kategóriás modellről van szó, operációs rendszer tekintetében a PDA újdonságnak nem kell szégyenkeznie, hiszen a legújabb Microsoft szoftver, a Windows Mobile 2003 teljesít rajta szolgálatot.

A Pocket Word szövegszerkesztő programmal, illetve Pocket Excell táblázatkezelő szoftverrel felvértezett kéziszámítógép a mai trendnek megfelelően minden további nélkül képes az MP3 formátumú digitális zenefájlok lejátszására. Az igazsághoz tartozik, hogy a Yakumo PDA delta 300 mindössze 32 MB integrált memóriával rendelkezik, tehát e tekintetben nem éppen ideális MP3 lejátszó, viszont bővítőhelye képes az SD memóriakártyák fogadására. Ebbe a slotba egyébként nem csak memóriakártyákat, hanem akár Bluetooth, vagy digitális fényképezőgép modulokat is be lehet helyezni.

A Yakumo PDA delta 300 lelke nem más, mint egy 300 MHz-es működési frekvenciával rendelkező Intel PXA255-ös mikroprocesszor. A 112x70x13 milliméteres méretekkel és 118 grammos tömeggel rendelkező PDA újdonság 3,5 colos képátlójú folyadékkristályos kijelzője 240×320 pixeles felbontású és 65.536 színárnyalat megjelenítésére képes.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom