Connect with us

technokrata

Vodafone MMS Galéria

Kütyük

Vodafone MMS Galéria

A Vodafone az ünnepi szezonra MMS Galéria szolgáltatásával lepi meg ügyfeleit, akik az új lehetőség segítségével a telefonjukkal készített karácsonyi és szilveszteri képeket december 9-től már a saját MMS albumukban tudják tárolni, rendszerezni.

A Vodafone kiemelt figyelmet szentel az MMS szolgáltatásra, s lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy maguk szerkeszthessenek és küldhessenek képeket az MMS szerkesztőben, válogathassanak több tucat kép között a Galériában, ahol szinte minden alkalomhoz találnak képet, animációs rajzot MMS üzeneteikhez.

Az ügyfél a telefonjában lévő képeket, MMS-eket a rövid hívószám (1770) segítségével tudja a saját albumába elküldeni, hiszen a szolgáltatás fő funkciója a saját képek tárolása. A Galériában képek és hangok között lehet válogatni, amelyeket egy gombnyomással el lehet küldeni bármelyik hazai mobilszámra vagy email címre.

A szolgáltatás Interneten a Vodafone honlapján a My Vodafone oldalon és mobilon (WAP-on) is elérhető, a Mail & MMS szolgáltatásai között regisztrációs és havidíj nélkül, s az ügyfél csak a használat utáni forgalmi díjak után fizet.

A saját albumot csak a tulajdonos nézheti meg, de lehetőség van arra, hogy az albumot megossza barátaival, ismerőseivel egy meghívó küldésével e-mailben vagy SMS-ben, amely Magyarországon csak a Vodafone-nál elérhető szolgáltatás.

Az MMS Galéria az Ericsson megoldására épülő szolgáltatás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom