Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone MMS Galéria

Kütyük

Vodafone MMS Galéria

A Vodafone az ünnepi szezonra MMS Galéria szolgáltatásával lepi meg ügyfeleit, akik az új lehetőség segítségével a telefonjukkal készített karácsonyi és szilveszteri képeket december 9-től már a saját MMS albumukban tudják tárolni, rendszerezni.

A Vodafone kiemelt figyelmet szentel az MMS szolgáltatásra, s lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy maguk szerkeszthessenek és küldhessenek képeket az MMS szerkesztőben, válogathassanak több tucat kép között a Galériában, ahol szinte minden alkalomhoz találnak képet, animációs rajzot MMS üzeneteikhez.

Az ügyfél a telefonjában lévő képeket, MMS-eket a rövid hívószám (1770) segítségével tudja a saját albumába elküldeni, hiszen a szolgáltatás fő funkciója a saját képek tárolása. A Galériában képek és hangok között lehet válogatni, amelyeket egy gombnyomással el lehet küldeni bármelyik hazai mobilszámra vagy email címre.

A szolgáltatás Interneten a Vodafone honlapján a My Vodafone oldalon és mobilon (WAP-on) is elérhető, a Mail & MMS szolgáltatásai között regisztrációs és havidíj nélkül, s az ügyfél csak a használat utáni forgalmi díjak után fizet.

A saját albumot csak a tulajdonos nézheti meg, de lehetőség van arra, hogy az albumot megossza barátaival, ismerőseivel egy meghívó küldésével e-mailben vagy SMS-ben, amely Magyarországon csak a Vodafone-nál elérhető szolgáltatás.

Az MMS Galéria az Ericsson megoldására épülő szolgáltatás.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés