Connect with us

technokrata

A Waberer´s Csoport a Westel ügyfelei között

Kütyük

A Waberer´s Csoport a Westel ügyfelei között

A fuvarozási, szállítmányozási és komplex logisztikai szolgáltatások közép-európai piacvezetője, a Waberer´s Csoport Magyarország legnagyobb mobilszolgáltatóját, a Westel Mobil Rt-t választotta mobil telekommunikációs szolgáltatójaként.

A Waberer’s csoport mintegy 2.600 előfizetéssel csatlakozott a vállalati ügyfelek területén is hagyományosan piacvezető Westelhez.

A két cég között aláírt megállapodás értelmében a korábban több szolgáltatóval – így a Westellel is kapcsolatban álló – Waberer´s Csoport teljes mobilflottája, valamennyi munkatársa számára a továbbiakban a Westel biztosítja a hang- és adatalapú szolgáltatásokat. A megállapodás részeként a Westel által biztosított szolgáltatások között olyan innovatív megoldások is szerepelnek, mint az SMS alapon működő fuvarszervezési szolgáltatás költséghatékonyságának növelését megcélzó alkalmazás, amely korszerű megoldást jelent a kamionok aktuális helyzetének (GPS koordinátáinak), és az éppen teljesítés alatt álló fuvarmegbízásokkal kapcsolatos információknak a továbbítására.

A megoldás hozzájárul ahhoz, hogy a Waberer´s Csoport optimális megoldást és további többletszolgáltatást nyújtson ügyfeleinek, akik közül most már azok is nyomon követhetik a Waberer’s-re bízott árujuk mozgását és állapotát egész Európában, akik ezt eddig nem engedhették meg maguknak. A Westel által felkínált technológia alkalmazásával, tervezésével és a teljes integrációs folyamattal kapcsolatos fejlesztést és a telepítést a Waberer´s Csoport informatikusai a Westel szakembereivel közösen hajtják végre.

A Waberer´s Csoport és a Westel Mobil Rt. stratégiai együttműködésével az ügyfeleik számára innovatív megoldásokat és minőségi kiszolgálását nyújtó, piacvezető cégek között további együttműködési és fejlesztési lehetőségek nyílnak meg, amelyek kiaknázásában mindkét vállalat komoly lehetőségeket lát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle