Connect with us

Walkie-talkie szolgáltatásokkal rendelkező mobil a Kyocerától

Kütyük

Walkie-talkie szolgáltatásokkal rendelkező mobil a Kyocerától

A Kyocera Wireless bejelentette, hogy belépett azon mobiltelefon gyártó cégek egyre népesebb táborába, melyek mostanság walkie-talkie jellegű funkciókkal rendelkező készülékeket dobnak piacra.

A Kyocera Wireless első PTT (Push-To-Talk) támogatású készüléke várhatóan valamikor a jövő esztendő elején fog megjelenni a kereskedelmi forgalomban és tudni lehet róla, hogy az Amerikában, Dél-Koreában, illetve Japán egyes részein használatos szabványokkal lesz kompatibilis.

A világ második legnagyobb mobiltelefon gyártójaként jegyzett Motorola kínálatában már hosszú évek óta fellelhetők PTT szolgáltatásokkal rendelkező mobiltelefonok, a piacvezető Nokia viszont csak nemrégiben jelentette be első ilyen készülékét, az 5140 típusjelzésű modellt. A finn vállalat egyébként olyannyira komoly PTT tervekkel rendelkezik, hogy a 2005-ben forgalomba kerülő Nokia telefonok mindegyike PTT kompatibilis lesz.

Úgy gondolom, hogy nem késtünk el első PTT támogatású mobiltelefonunk bejelentésével, hiszen ez egy relatíve új piaci szegmens – nyilatkozta a Kyocera Wireless egyik munkatársa, majd hozzátette, hogy a vállalat nem saját fejlesztésű PTT megoldásokat kíván alkalmazni, hanem a Qualcomm PTT technológiáit veszi át.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom