Connect with us

technokrata

A szingapúri M1 a Nokiát választotta WCDMA és GSM/GPRS rendszerének bővítésére

Kütyük

A szingapúri M1 a Nokiát választotta WCDMA és GSM/GPRS rendszerének bővítésére

A megállapodás a WCDMA 3G hálózat kiépítésének sikeresen lezárult első fázisát követően, a GSM előfizetők számának folyamatos növekedése és az adatforgalom iránti fokozódó érdeklődés miatt született meg.

A szingapúri M1 mobilszolgáltató a Nokiával írta alá a WCDMA 3G hálózat kiépítésének második fázisában szükséges berendezések és szolgáltatások biztosítására vonatkozó szerződést. A megállapodás emellett a GSM lefedettséget és a GPRS kapacitást növelő GSM/GPRS berendezésekre is kiterjed.

A megállapodás szerint a Nokia bővíti és továbbfejleszti az M1 WCDMA 3G hálózatát, ideértve a gerinchálózatot és a rádió-hozzáférésű berendezéseket is. A Nokia szolgáltatásai emellett többek között projekt menedzsmentre, telepítésre, és hálózat-optimalizálási tanácsadásra, valamint a Nokia NetAct TM hálózat- és szolgáltatás-kezelési rendszer biztosítására is kiterjednek. A szállított GSM/GPRS berendezés GSM rádió-hozzáférésű hálózati berendezéseket, és a GPRS hálózat kapacitásának bővítésére alkalmas GPRS gerinchálózati elemeket is magába foglal. A WCDMA 3G kiépítésének második szakasza és a GSM/GPRS továbbfejlesztése azonnal elkezdődik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp