Connect with us

technokrata

HS810: új Bluetooth headset a Motorolától

Kütyük

HS810: új Bluetooth headset a Motorolától

A Motorola bejelentette legújabb Bluetooth kompatibilis mobiltelefonos kiegészítőjét, a HS810 típusjelzésű, rendkívül könnyű és kompakt kialakítású headsetet.

A HS810 a világ második legnagyobb mobilgyártó vállalataként jegyzett Motorola harmadik generációs vezeték nélküli Bluetooth headsete. A mindössze 20 grammos tömeggel rendelkező parányi újdonság különlegessége a speciális zajcsökkentő technológia, melynek köszönhetően még zajos környezetben telefonálva is relatíve jó hangminőség érhető el.

A fejlesztők a HS810-en elhelyeztek egy kis kék színű fényforrást, mely pulzálva jelzi, hogy a készülék éppen használatban van. A gyártó szerint a HS810-es headset beszélgetési ideje körülbelül 5 óra, készenléti ideje pedig akár a 100 órát is elérheti.

A Bluetooth szabvány 1.1-es verziójával kompatibilis headset minden további nélkül használható a korábbi Motorola töltőberendezésekkel, de a gyártó természetesen a készülék dobozába is csomagol egy töltőt. A hordszíjjal és tokkal együtt forgalmazott Motorola HS810 ajánlott kereskedelmi ára 119,99 dollár, vagyis mintegy 26 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp