Connect with us

technokrata

Mini kamera Palm és Pocket PC kéziszámítógépekhez

Kütyük

Mini kamera Palm és Pocket PC kéziszámítógépekhez

Megjelent a piacon az első olyan kívülről csatlakoztatható digitális fényképezőgép modul, mely a Palm, illetve a Pocket PC operációs rendszerrel ellátott kéziszámítógépekkel egyaránt kompatibilis.

A Spectec SDC-001A típusjelzésű újdonság azon Palm OS 4.0, 5.0, illetve Pocket PC szoftveres kéziszámítógépek esetében használható, melyek rendelkeznek SDIO bővítőhellyel.

Az SDC-001A legfontosabb specifikációi közé tartozik a 640×480 pixeles, tehát VGA felbontás, az optika 180 fokos elforgatási lehetősége, a négyszeres digitális zoom, illetve a mozgókép felvételi lehetőség. A 31x34x24,5 milliméteres méretekkel rendelkező fényképezőgép modul mindössze 12 grammot nyom a mérlegen és érdekessége, hogy mind automata, mind pedig manuális fehéregyensúly beállítási funkcióval is rendelkezik.

Az eszköz integrált memóriája maximális felbontás mellett körülbelül hat fénykép eltárolását teszi lehetővé. A 79 eurós, vagyis mintegy 21 ezer forintos áron kapható újdonság mellé a gyártó többek közt egy CD-ROM-ot (Hotsync, Activesync), illetve egy kis hordtáskát csomagol.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp