Connect with us

technokrata

Karácsonyi akció: még olcsóbb, IP-alapú telefonálás

Kütyük

Karácsonyi akció: még olcsóbb, IP-alapú telefonálás

A Neophone akciója az ünnepek alatt még kedvezőbb tarifákat biztosít, így távollevő szeretteinkkel többet beszélhetünk.

2003. december 24-25-26-án magyarországi helyi idő szerint 20:00-24:00 óra között 9 forintért (ingyenes behívószámmal 19 forintért) telefonálhatnak percenként a Neophone kártyatulajdonosok az EU tagállamok, az Amerikai Egyesült Államok, Kanada és Ausztrália vezetékes hálózataiba.

Az akciót érintő országok vezetékes hálózatába irányuló telefonhívások értékét az Euroweb december 29. éjfélig jóváírja a kártyákon. Az akció a 20:00 óra után megkezdett és a 24:00 óra előtt befejezett hívásokra érvényes.

A Neophone egyéni előfizetők számára kétféle változatban – az Interneten a Neophone ONLINE illetve kiskereskedelmi forgalomban a Neophone INSTANT kártya formájában – érhető el, míg üzleti felhasználóknak a Neophone BUSINESS és a béreltvonali szolgáltatással kombinált Neophone DIRECT tesz lehetővé kedvező percdíjakon való telefonálást. A Neophone kártyák egyike sem hagyományos telefonkártya, azaz nem kell belehelyezni semmilyen készülékbe. A kártya megvásárlásával egy kód birtokába jutnak a felhasználók, amelynek bebillentyűzésével lehet igénybevenni a szolgáltatást.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle