Connect with us

Hirdetés

technokrata

Westel Zenefutár – Üzenjen az ünnepekre zenével!

Kütyük

Westel Zenefutár – Üzenjen az ünnepekre zenével!

A Magyarországon máig egyedülálló szolgáltatás egy igazán rendkívüli ajándékozási lehetőséget ad a Westel ügyfeleinek: bárki, aki westeles előfizetéssel, vagy Domino kártyával rendelkezik, küldhet barátainak, szeretteinek, ismerőseinek dalt ajándékba.

A Zenefutár (06-30/80-40-000) műfaji kategóriák szerint (TOP10, pop&rock, oldies, dzsesz, latin), vagy akár események (karácsony és újév, esküvő, gyermekszületés), illetve üdvözlési kategóriák (szeretlek, hiányzol, fel a fejjel, bocsánat) alapján is széles választási lehetőséget kínál. Egy-egy kategóriában több zeneszám is található, amelyekből – a könnyebb azonosítás végett – néhány másodperces részletet is lejátszunk a szám címe mellé. Ezután már biztonsággal eldöntheti a telefonáló, hogy tényleg ezt a dalt szeretné elküldeni, vagy inkább egy másikat választana. Ha megvan az elküldendő zeneszám, még egy személyes üdvözletet is hozzá lehet fűzni, amelyet a címzett majd a zeneszám elhangzása előtt hall. Ha mindez kész, már csak a címzett telefonszámát kell megadni az előhívóval (06) és a körzetszámmal együtt (ez mobilnál 20, 30, 60 és 70 lehet, vezetékes telefonnál pedig – Budapest kivételével – mindig kétjegyű). Zeneszámot tehát bármilyen telefonra, vezetékesre és mobilra egyaránt lehet küldeni. Kívánságunktól függően a címzett a küldeményt akár azonnal, de később is – például pár nap múlva – megkaphatja. A feladó SMS-ben kap értesítést arról, hogy a Zenefutár célba juttatta az ajándékot.

S ha mindez még nem elég, akkor akár az elküldött zenét, akár másikat letölthetjük magunknak, vagy elküldhetjük ajándékba csengőhangként a korszerű Nokia, illetve Ericsson készülékekre. Egy további lehetőség azoknak, akik rendelkeznek hagpostafiókkal, hogy a saját üzenetrögzítőjük üdvözlőszövegét felfrissíthetik egy kis humorral: a Zenefutár öt kategóriában kínál tréfás hangposta üdvözlőszövegeket.

Mind a dalok, mind a csengőhangok, mind pedig a tréfás üdvözletek rendszeresen frissülnek, hiszen folyamatosan nyomon követjük, melyek a kedvelt és melyek a kevésbé népszerű darabok. A közelgő ünnepek tehát kiváló lehetőséget teremtenek arra, hogy szeretteinek, barátainak ne csak személyesen, hanem telefonon keresztül is, egy igazán ˝hangos˝ jókívánságot küldjön.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés