Connect with us

technokrata

Westel Zenefutár – Üzenjen az ünnepekre zenével!

Kütyük

Westel Zenefutár – Üzenjen az ünnepekre zenével!

A Magyarországon máig egyedülálló szolgáltatás egy igazán rendkívüli ajándékozási lehetőséget ad a Westel ügyfeleinek: bárki, aki westeles előfizetéssel, vagy Domino kártyával rendelkezik, küldhet barátainak, szeretteinek, ismerőseinek dalt ajándékba.

A Zenefutár (06-30/80-40-000) műfaji kategóriák szerint (TOP10, pop&rock, oldies, dzsesz, latin), vagy akár események (karácsony és újév, esküvő, gyermekszületés), illetve üdvözlési kategóriák (szeretlek, hiányzol, fel a fejjel, bocsánat) alapján is széles választási lehetőséget kínál. Egy-egy kategóriában több zeneszám is található, amelyekből – a könnyebb azonosítás végett – néhány másodperces részletet is lejátszunk a szám címe mellé. Ezután már biztonsággal eldöntheti a telefonáló, hogy tényleg ezt a dalt szeretné elküldeni, vagy inkább egy másikat választana. Ha megvan az elküldendő zeneszám, még egy személyes üdvözletet is hozzá lehet fűzni, amelyet a címzett majd a zeneszám elhangzása előtt hall. Ha mindez kész, már csak a címzett telefonszámát kell megadni az előhívóval (06) és a körzetszámmal együtt (ez mobilnál 20, 30, 60 és 70 lehet, vezetékes telefonnál pedig – Budapest kivételével – mindig kétjegyű). Zeneszámot tehát bármilyen telefonra, vezetékesre és mobilra egyaránt lehet küldeni. Kívánságunktól függően a címzett a küldeményt akár azonnal, de később is – például pár nap múlva – megkaphatja. A feladó SMS-ben kap értesítést arról, hogy a Zenefutár célba juttatta az ajándékot.

S ha mindez még nem elég, akkor akár az elküldött zenét, akár másikat letölthetjük magunknak, vagy elküldhetjük ajándékba csengőhangként a korszerű Nokia, illetve Ericsson készülékekre. Egy további lehetőség azoknak, akik rendelkeznek hagpostafiókkal, hogy a saját üzenetrögzítőjük üdvözlőszövegét felfrissíthetik egy kis humorral: a Zenefutár öt kategóriában kínál tréfás hangposta üdvözlőszövegeket.

Mind a dalok, mind a csengőhangok, mind pedig a tréfás üdvözletek rendszeresen frissülnek, hiszen folyamatosan nyomon követjük, melyek a kedvelt és melyek a kevésbé népszerű darabok. A közelgő ünnepek tehát kiváló lehetőséget teremtenek arra, hogy szeretteinek, barátainak ne csak személyesen, hanem telefonon keresztül is, egy igazán ˝hangos˝ jókívánságot küldjön.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle