Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hiány alakult ki a Motorola új kamerás mobiljaiból

Kütyük

Hiány alakult ki a Motorola új kamerás mobiljaiból

A V300, V500, illetve V600 típusjelzésű, integrált digitális fényképezőgépes mobiltelefonokból kialakult hiánnyal kapcsolatban a Motorola munkatársai azt nyilatkozták, hogy a vállalat várhatóan rövid időn belül orvosolni tudja majd a szállítási problémát.

Tom Lynch, a Motorola Personal Communications Sector elnöke az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy a Motorolának jelen pillanatban némi nehézséget okoz, hogy megfelelő mennyiségű V300-as, V500-as, illetve V600-as mobil készüléket szállítson le a mobil operátorok részére.

˝A Motorola V300 és V500 szállítását a negyedik negyedév elején kezdtük meg, így ezen készülékek ma már világszerte elérhetők, a Motorola V600 szállítása pedig rövid időn belül meg fog kezdődni. Az igazsághoz tartozik, hogy jelenleg képtelenek vagyunk annyi új kamerás mobilt leszállítani, mint amekkora mennyiségre vásárlóink igényt tartanának. Ennek hátterében elsősorban az áll, hogy az ezen készülékekbe integrált digitális fényképezőgépekből nem áll rendelkezésünkre megfelelő mennyiség˝ – nyilatkozta Lynch.

Megértjük vásárlóink csalódottságát, és mindenkit biztosíthatok afelől, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy megfelelő mennyiségű kamerás mobilt dobhassunk piacra – tette hozzá Lynch. A világ második legnagyobb mobiltelefon gyártójaként jegyzett Motorola termékskálájában jelen pillanatban tizenkét integrált fényképezőgépes készülék lelhető fel, melyek az észak-amerikai, európai és ázsiai piacokon egyaránt elérhetők.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés