Connect with us

technokrata

Shell Hungary az Interware-nél

Kütyük

Shell Hungary az Interware-nél

Az Interware Szerverhotel legújabb lakója a Shell Hungary.

A Shell Hungary az Interware-t bízta meg a SMART Online rendszer szervereinek hostolásával, s ezen túl az Interware elégíti ki a Shell SMART európai online rendszerének hardver igényeit és biztosítja hozzá az internetes infrastruktúrát.

A fenti együttműködés keretében az Interware 7 darab nagy megbízhatóságú szervert biztosít a Shell részére, melyek mellett folyamatosan tartalék gépek állnak készenlétben, hogy bármilyen meghibásodás, bővülés vagy előre nem látható probléma esetén a folyamatos kiszolgálás biztosított legyen. A szerverek nagy sávszélességű külföldi és belföldi Internet-kapcsolatát is az Interware adja.

Jelenleg ezeken a szervereken keresztül üzemel a magyar fejlesztők által kialakított és jelentős európai sikereket elért SMART Program internetes ügyfélszolgálati, úgynevezett SMART-Online rendszere is, amely összetettségét jellemzi, hogy 2004 végére már 12 európai országot foglal magába, kiemelt adatbiztonsági és megbízhatósági igényeket támasztva.

Pámer Róbert, az Interware vezérigazgatója fontosnak tartotta kiemelni, hogy a hagyományos internetes tartalmat szolgáltató szervereken túl egyre több olyan szerver van az Interware Szerverhotelben, melyeken üzlet-kritikus informatikai és adatforgalmi alkalmazások futnak. Az Interware stratégia céljai között szerepel az ilyen szerverek beköltöztetése a Szerverhotelbe a 2004-es évben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom