Connect with us

A Motorola és az Orange EDGE teszteket folytat Romániában

Kütyük

A Motorola és az Orange EDGE teszteket folytat Romániában

A Motorola bejelentette, hogy Romániában az Orange mobil operátor hálózatában megkezdte legújabb EDGE (Enhanced Data for GSM Evolution) megoldásai tesztelését.

A világ második legnagyobb mobiltelefon gyártójaként jegyzett amerikai vállalat munkatársai elmondták, hogy mindez azt bizonyítja, hogy a Motorola folyamatosan képes a legújabb adatátviteli technológiákkal ellátni a mobil szolgáltatókat. A Motorola mindent megtesz annak érdekében, hogy az operátorok számára zökkenőmentesen mehessen végbe a 2G-ről, illetve 2,5G-ről a 3G technológiákra történő átállás. Mint ismeretes, a GPRS-nél (2,5G) jelentősen nagyobb adatátviteli sebességet biztosító EDGE-et 2,75G-nek is szokták nevezni, ezzel is utalva arra, hogy az EDGE egyfajta költséghatékony és ˝varratmentes˝ átmenetet biztosít a GPRS és az UMTS (3G) között.

˝Nagyon jó kapcsolatokat ápolunk az Orange romániai részlegével, így nem meglepő, hogy az operátor Motorola EDGE megoldások mellett tette le a voksát. 1997 óta számos GSM rendszert szállítottunk az Orange Romania részére, a későbbiekben pedig a GPRS technológia meghonosításában is komoly szerepet vállaltunk˝ – nyilatkozta Margaret Rice-Jones, a Motorola GTSS EMEA vezérigazgatója és egyben alelnöke.

Elsődleges célunk, hogy továbbra is a lehető leginnovatívabb szolgáltatásokat biztosítsuk előfizetőink számára, még pedig költséghatékony módon – mondta Bernard Moscheni, az Orange Romania elnök-vezérigazgatója.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom