Connect with us

technokrata

Mozijegyvásárlás SMS-ben a Westelnél

Kütyük

Mozijegyvásárlás SMS-ben a Westelnél

A Westel és a Budapest Film közös megoldásának köszönhetően – a márciusban bevezetett WAP-os jegyvásárlás mellett – december 4-től SMS-ben is megvásárolhatók a mozijegyek hat budapesti moziba.

Az új szolgáltatás – amelynek keretében mindössze két SMS segítségével juthatunk hozzá mozijegyünkhöz – ismét jelentős lépésnek tekinthető a mobil kereskedelem /m-commerce/ terén.

A Westel és a Budapest Film idén márciusban az országban elsőként tette lehetővé, hogy a legnagyobb mobilcég ügyfelei a mozijegyet mobiltelefonjuk segítségével WAP-on keresztül megvásárolhassák. A szolgáltatás december 4-től újabb egyedülálló megoldással, az SMS vásárlás lehetőségével bővül, a rövid szöveges üzenet népszerűségének köszönhetően jelentősen kibővítve ezzel a mobil vásárlást használók körét.

Az SMS-ben történő mozijegy vásárlás során elég kiválasztani a hat Budapest Film mozi /Corvin, Mammut, Puskin, Művész, Szindbád, Tabán/ egyikét, majd a mozi első két betűjének, a film kódjának, a vetítés napjának és időpontjának, valamint a jegyek darabszámának megadásával elküldeni egy SMS-t a 06-30/30-30-700-as számra. A válaszként érkező üzenet összefoglalja a jegyvásárlással kapcsolatos információkat, többek között a díjakat, és a terem adottságait figyelembe véve a legkedvezőbb helyekre szóló ülőhelyek adatait. Amennyiben a feltételek az ügyfél számára megfelelőek, vásárlási kódjának elküldésével azonnal megvásárolhatja a mozijegyeket és kényelmesen, közvetlenül az előadás előtt veheti át azokat. A mozijegyek ellenértékét a havidíjas előfizetők meghatározott értékig utólag, számlájukkal fizethetik ki, a Dominó kártyások, továbbá nagyobb összegű vásárlásoknál a havidíjasok is az elektronikus úton feltölthető m-com egyenlegből vásárolhatnak.

Mozijegyvásárlás SMS-ben:
Mozi nevének első két betűje (pl. CO, azaz Corvin mozi), a film kódja (pl. 11389, megtalálható a Mozi7-ben, a Pesti Estben és a Pesti Műsorban), a vetítés napja (pl. 08), a vetítés kezdési időpontja (pl. 1930), a jegyek darabszáma (pl. 5).

Az SMS tartalma a fentiek alapján: CO,11389,08,1930,5Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp