Connect with us

technokrata

Megjelent a Sony Ericsson T100 Coca Cola Edition

Kütyük

Megjelent a Sony Ericsson T100 Coca Cola Edition

A Sony Ericsson megkezdte legújabb mobiltelefonja, a T100 Coca Cola Edition forgalmazását.

Ahogy az a készülék “újdonság” nevéből könnyedén kikövetkeztethető, ez esetben egyszerűen egy olyan T100-as készülékről van szó, mely kívül-belül a világszerte oly népszerű üdítőitalra emlékeztet, azonban a Coca Cola rajongóknak nem kell megrohanniuk a hazai kereskedéseket, ugyanis a különleges kivitelű készüléket a gyártó egyelőre csak és kizárólag Tajvanon és Hongkongban forgalmazza.

A japán-svéd Sony Ericssontól egyébként nem áll távol a Coca Cola, hiszen néhány évvel ezelőtt egyszer már kapható volt a piacon a jó öreg A3618-as készülék Coca Cola verziója. A Sony Ericsson most a belépőszintű T100-as készüléket választotta legújabb üdítőital designos mobiltelefonja alapjául, mely modell egyébként két különböző színvilágú változatban kapható. A piros és fehér alapszínű T100 Coca Cola Edition mobiltelefonok esetében a gyártó oly jellegzetes zöld logója változatlan maradt, csakúgy mint a folyadékkristályos kijelző háttérvilágítása sem változott kékről pirosra.

A Sony Ericsson T100 Coca Cola Edition mobilokon értelemszerűen Coca Cola témájú grafikák és csengőhangok fogadják az embert, és érdekesség, hogy a különleges megjelenésű modellek némileg olcsóbbak hagyományos társaiknál.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp