Connect with us

technokrata

A Siemens SX1 korlátozott mennyiségben még az idén megjelenik a piacon

Kütyük

A Siemens SX1 korlátozott mennyiségben még az idén megjelenik a piacon

Örömteli hír azoknak, akik már hosszú hónapok óta várnak a Siemens SX1-re: a vezető német mobiltelefon gyártó munkatársai bejelentették, hogy a meglepő kialakítással rendelkező okostelefon a korábbi híradásokkal ellentétben még ebben az esztendőben meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban.

Némi üröm az örömben, hogy a Siemens ebben a hónapban csak meglehetősen korlátozott darabszámban szállít majd a kereskedések számára SX1-es mobil készülékeket, tehát a még idén SX1-re vágyóknak egy kis szerencse is szükségeltetik majd a sikerhez.

Különböző források tudni vélik, hogy az első Siemens SX1 okostelefonok a jövő héten, konkrétan december 8-án jelennek meg a piacon, a Siemens munkatársai azonban ezen információkat nem kívánták megerősíteni, így továbbra is bizonytalan, hogy az SX1 pontosan mikor debütál majd a kereskedelmi forgalomban. Egy dolog viszont egészen biztosnak tűnik: a Siemens SX1 nagy mennyiségben csak valamikor a jövő esztendő első negyedévében lesz elérhető a piacon.

A furcsa billentyűzettel felvértezett Siemens SX1 lényegében mindent tud, amit egy mai korszerű okostelefonnak tudnia kell: nagy méretű színes kijelzővel és VGA felbontású integrált digitális fényképezőgéppel rendelkezik, MMS és Java kompatibilis, képes a különböző videofájlok és MP3 zenefájlok lejátszására és még a Bluetooth kontroller sem hiányzik belőle. A Siemens SX1 ára várhatóan 550 euró körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp