Connect with us

technokrata

Kiállítás kamerás mobilokkal készített fényképekből

Kütyük

Kiállítás kamerás mobilokkal készített fényképekből

A közeljövőben megnyitják az Egyesült Államok első olyan fotókiállítását, melyen kizárólag integrált digitális fényképezőgéppel rendelkező mobiltelefonok segítségével készített fényképek tekinthetők meg.

A SENT nevezetű fotókiállítás szervezői elmondták, hogy céljuk nem más, mint hogy bemutassák: az egyelőre meglehetősen limitált fotós szolgáltatásokat biztosító kamerás mobilok segítségével is lehet kreatív módon fényképezni, elkapni az élet egy-egy nagy pillanatát.

A kiállítás két részből fog állni. Az egyik szekcióban professzionális fotósok, fotóművészek kamerás mobilokkal készített fényképeit lehet majd megtekinteni, a másik interaktív galériába pedig lényegében bárki küldhet majd fényképezőgépes mobiljával készített fotókat. A profi fotósok által készített fényképek természetesen nyomtatott formában tekinthetők meg, a lelkes amatőrök által beküldött fotók pedig nagy méretű plazmakijelzőkön jelennek majd meg szépen lassan egymás után.

A kiállítás a jövő év februárjában egy Los Angeles-i kiállító teremben fog megnyílni, de a képeket akár az internet segítségével is meg lehet majd tekinteni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp