Connect with us

technokrata

Egy SIM kártya, több hívószám

Kütyük

Egy SIM kártya, több hívószám

A Roamware bejelentette, hogy megkezdte legújabb SIMM megoldásának a Hong Kong CSL nevezetű mobilszolgáltatóhoz történő szállítását, mely a cég előfizetői számára több telefonszámot biztosít egyetlen SIM kártya segítségével.

A bejelentés kapcsán szó esett többek közt arról, hogy a Roamware-féle SIMM (Single IMSI Multiple MSISDN, egy SIM kártya több telefonszámmal) megoldás elsősorban azon mobilosok számára előnyös, akik sokat utaznak a világban, hiszen ily módon SIM kártya csere nélkül is mindig helyi hívásokat kezdeményezhetnek.

A SIMM technológia további előnye, hogy az előfizetőket nem csak egy, hanem akár több telefonszámon is el lehet érni, illetve a mobil tulajdonosok egyszerre akár több számra is fogadhatnak, valamint több számról küldhetnek rövid szöveges üzeneteket. John Hoffman, a Roamware elnök-vezérigazgatója az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy a SIMM megoldás forradalmasítja a SIM kártyákat, illetve a roaming szolgáltatásokat. Az előfizetők – a SIMM-nek hála – jelentősen olcsóbban telefonálhatnak külföldön, mint az eddigiekben – mondta Hoffman.

Hoffman ígéretet tett arra, hogy idővel számos más ázsiai országban, később pedig a világ egyéb régióiban is bevezetik majd a piacon a SIMM megoldásokat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp