Connect with us

technokrata

Az új N-Gage játékoktól felforrósodik a levegő a mobiljátékok világában

Kütyük

Az új N-Gage játékoktól felforrósodik a levegő a mobiljátékok világában

A Nokia az N-Gage mobil játékgépre készült új játékokat, köztük eddig ismeretlen, a Nokia által kiadott címeket mutatott be.

A játékportfolió legfrissebb, 2004 során megjelenő darabjai mobilitást hoznak a stratégiai, akció, sport, és versenyzős játékok világába, így a mobil játékosok új és izgalmas módon játszhatnak a számos, kifejezetten az N-Gage-re készült-, és egyéb sikerjátékokkal.

Az új játékok között szerepel:
-Ashen
-Operation Shadow
-Requiem of Hell
-Sega Rally Championship
-Tom Clancy’s Ghost Recon: Jungle Storm
-Worms
-WWE

A Bluetooth vezeték nélküli technológiának köszönhetően a mobiljátékosok a játékok nagy részét egyszerre többen is élvezhetik, de kapcsolódhatnak az N-Gage Arena szolgáltatásaihoz is, ahol például szellemeket vagy tippeket tölthetnek le, és feltölthetik legjobb eredményüket.

Két, kizárólag az N-Gage játékgépen kapható játékot a Nokia ad ki: az Ashent és az Operation Shadow-t. Mindkét játék maradéktalanul kihasználja az N-Gage játékgép kínálta lehetőséget a többszereplős játékra, ideértve az N-Gage Arena többszereplős szolgáltatásait is.

˝Az új megjelenések sikerjátékok és eddig nem látott játéktípusok sorával gazdagítják az N-Gage játékportfolióját˝ – mondta Pasi Pölönen, a Nokia Mobile Phones igazgatója. ˝Az új játékok nagy részét többen is játszhatják, így a játékosok nem csupán az azonos helyen tartózkodó, hanem akár a világ más részén található társaikkal is versenyezhetnek. A világ vezető játékfejlesztőivel és kiadóival dolgozunk együtt világszerte annak érdekében, hogy megmutassuk, milyen újszerű élményt és izgalmat hozhat el a játékiparágba a mobilitás. 2004 végére 50-100 új játékot szeretnénk bemutatni˝.

Az új címek mellett hét, már korábban bejelentett és izgalmas, a Bluetooth vezeték nélküli technológia révén többszereplős kalandra csábító játék szállítása kezdődött már el: FIFA 2004, Moto GP, NCAA 2004, Rayman 3, Red Faction, Virtua Tennis, és Tom Clancy’s Splinter Cell: Team Stealth Action. A játékosok teljesen új módon, a Bluetooth-on egymás ellen valós időben versenyezve játszhatják kedvenc játékaikat. A Red Factionben például a cél közelében bármikor előbukkanhat egy sarkon egy játékostárs, az egekbe szöktetve a célba igyekvő adrenalinszintjét. A Tom Clancy’s Splinter Cell: Team Stealth Action pedig a Bluetooth-on soha nem látott teret enged az együttműködésnek.

Pasi Pölönen hozzátette: ˝A játékosok együttműködés nélkül igazából nem is juthatnak túl a Tom Clancy’s Splinter Cell: Team Stealth Action kooperatív feladatain. A játék megköveteli a játékosok közötti kommunikációt, amely társadalmi töltetet ad a szórakozásnak, és a játékok révén új kapcsolatok alakulhatnak ki a kávéházakban, a buszpályaudvarokon, vagy akár menet közben is˝.

2004 elején újabb játékok jelennek meg az üzletekben, például a Marcal Desailly Pro Soccer és a Tiger Woods PGA TOUR 2004.

Mindez csupán az első ízelítő a 2004-ben piacon megjelenő N-Gage játékok széles választékából. Újabb játékokról az elkövetkező hetek során számolunk majd be.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle