Connect with us

technokrata

Nagy mennyiségű hamisított Nokia mobil kiegészítőt foglaltak le egy razzia során

Kütyük

Nagy mennyiségű hamisított Nokia mobil kiegészítőt foglaltak le egy razzia során

A camdeni (London) Kereskedelmi Szervezet az elmúlt héten nagyszabású razziát tartott egy helyi nagykereskedőnél, ahol nagy mennyiségű hamisított Nokia terméket találtak az ellenőrök.

A szervezet munkatársai az üggyel kapcsolatban elmondták, hogy a kereskedés raktáraiban több mint ötszáz, Nokia logóval ellátott hamisított PPH-1 típusjelzésű autós mobil kittet találtak. A hamisítványok olyannyira gyenge minőségűek, hogy használat közben akár meg is olvadhat a borításuk, ily módon az emberi egészségre is veszélyt jelenthetnek.

Ez volt az első, azonban korántsem utolsó nagyszabású londoni mobilos razziánk. Biztosíthatok mindenkit afelől, hogy továbbra is mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a gyenge minőségű, veszélyes hamisítványok ne kerülhessenek kereskedelmi forgalomba – nyilatkozta Des Campbell, a szervezet vezetője, majd hozzátette, hogy a most lefoglalt mobil kiegészítők roppant gyenge minőségük ellenére ugyanolyan áron voltak kaphatók, mint az eredeti és természetesen makulátlan minőségű Nokia termékek.

Azt javasoljuk, hogy mindenki csak hivatalos forrásból származó mobiltelefonos kiegészítőket vásároljon, ellenkező esetben ugyanis fennáll a veszélye annak, hogy hamisítványt vásárolnak az emberek – mondta Campbell. Mark Squire, a Nokia angliai részlegének egyik vezetője elmondta, hogy a finn gyártó minden egyes hamisítási ügyet alaposan meg kíván vizsgálni és természetesen minden esetben meg fogja tenni a szükséges lépéseket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp