Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új design a Fotexnet Áruházban

Kütyük

Új design a Fotexnet Áruházban

2003. november 22-től új designnal találkozhatnak a Fotexnet Áruház oldalait meglátogató felhasználók. A cég új arculatát immáron teljes mértékig tükröző oldal a letisztult elemek mellett könnyebb, gyorsabb navigációt, valamint áttekinthető oldalstruktúrát kínál a vásárlóknak.

Az új design csaknem másfél év után váltotta a Fotexnet Áruház eddigi arculatát. A fejlesztést megelőzően az áruház vásárlói személyesen mondhatták el véleményüket az addigi oldalról, valamint az általuk végzett tesztvásárlások alkalmával felmerült problémák és észrevételek – főként navigációs elemek esetében – is befolyásolták az új design kialakítását. A teszt során a vásárlóknak egy előre összeállított listán szereplő termékeket kellett megvásárolniuk, és közben jelezni tapasztalataikat. Az interjú végén egy – az áruházban történő vásárlásokkal kapcsolatos – kérdéssorra válaszoltak. Az így kapott eredmények összegzését követően került kialakításra az új arculat koncepciója.

„A design cseréje időszerű volt, hiszen az elmúlt másfél évben többek között számos új szolgáltatást is bevezettünk, melyeknek az egységes kommunikációja, az oldalakba történő beillesztésük már nehezen volt megvalósítható az addigi keretek között. Az új designban sikerült ezeket a céljainkat megvalósítani, ugyanakkor az oldalak színvilágával kellemes környezetet is teremtünk a vásárláshoz. A színek logikusan átgondolt szisztémája a navigációt is megkönnyíti, hiszen például a sárga alapon elhelyezett menüpontokon keresztül az áruház különböző kategóriái érhetők el, míg a szürke mezőkön keresztül a személyes információk érhetők el.“ – mondta Porkoláb Péter, a Fotexnet ügyvezetője.

Az áruház az új designnal ugyanakkor visszanyúlik a cég kezdeti filozófiájához, miszerint az internetes áruházak esetében különösen fontos a böngészés sebessége, így az oldalak felépítésében kevesebb grafikai elemet alkalmaz, ezzel is gyorsítva az oldalak letöltésének sebességét.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés