Connect with us

Hirdetés

technokrata

BlackBerry 7730: profi PDA-mobil a RIM-től

Kütyük

BlackBerry 7730: profi PDA-mobil a RIM-től

A Research In Motion bejelentette legújabb, vezeték nélküli szolgáltatásokkal rendelkező high-end kategóriás kéziszámítógépét, a BlackBerry 7730-at.

Az elsősorban az európai piacokra szánt modell elsősorban nagy méretű színes kijelzőjéről, GSM/GPRS támogatásáról, valamint elektronikus levelezési, telefonos, üzenetküldési, webböngésző és szervező alkalmazásairól ismerszik meg, és nem elhanyagolható szempont, hogy teljes mértékben Java kompatibilis.

A nagy felbontású és egyben nagy méretű színes folyadékkristályos kijelző révén a BlackBerry 7730 ideális választást jelent a folyton mozgásban lévő üzletemberek számára – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Mike Lazaridis, a Research In Motion elnök-vezérigazgatója, majd hozzátette, hogy a vadonatúj készülék lényegében minden olyan professzionális szoftverrel fel van vértezve, melyekre az üzletembereknek szükségük lehet.

A 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes LCD-vel szerelt BlackBerry 7730 képes a beérkezett elektronikus levelek csatolmányának megnyitására, valamint nem okoz számára nehézséget a Word, Excell, PowerPoint, PDF és WordPerfect állományok megjelenítése. A háromsávos (GSM/GPRS 900/1800/1900 MHz) működésre képes eszköz többek közt 16 MB flashmemóriával, 2 MB SRAM-mal, újratölthető lítium elemekkel, belső antennával valamint USB (Universal Serial Bus) interfésszel rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés