Connect with us

technokrata

A kapargatás kora végleg lejárt: Vodafone Expressz feltöltés

Kütyük

A kapargatás kora végleg lejárt: Vodafone Expressz feltöltés

A VitaMAX kártyák egyenlegét mostantól már több mint 1.700 bankautomatánál lehet feltölteni egyszerűen és gyorsan, bankkártya segítségével.

Ráadásul az automatáknál történő feltöltések esetében (a feltöltőkártyás feltöltésekkel ellentétben) a 7.500 Ft-os címlet esetén 1.000 Ft, míg a 12.500 Ft-os címlet esetén 2.500 Ft feltöltési bónuszt biztosít a Vodafone!

Ezentúl a Vodafone valamennyi VitaMAX kártyás (előre fizető) ügyfele a 208 Postabank készpénzkiadó automatánál is egyszerűen feltöltheti saját, vagy akár tetszőleges másik VitaMAX előfizetés egyenlegét, a hagyományos feltöltőkártyáknál megszokott nehézkes és bonyolult eljárás nélkül. A Postabank automatáknál Mobil egyenlegtöltés/Vodafone menüpontot választva adható meg a feltölteni kívánt telefonszám és a választott feltöltési érték. A tranzakció során a bankkártyához tartozó bankszámláról automatikusan levonásra kerül, a VitaMAX számla egyenlegén pedig megjelenik a feltöltés összege. A Vodafone SMS-ben is értesíti ügyfelét a feltöltés összegéről és az új egyenlegről. Kérésre a Vodafone a feltöltésről természetesen ÁFA-s számlát is kibocsát, amit ezen az oldalon, vagy a 1270-es telefonszámon lehet igényelni a tranzakciót követő 48 órán belül.

A feltöltés a legtöbb bank által kibocsátott lakossági bankkártya esetében díjmentes.

A bankok ebben az esetben a vásárlási tranzakciókra vonatkozó díjszabást alkalmazzák, amely a bankkártyák túlnyomó többségénél díjmentes, a pontos feltételeket a kibocsátó pénzintézet hirdetményei tartalmazzák.

Az Expressz feltöltés szolgáltatás a Vodafone VitaMAX-ot használó ügyfelei részére ezentúl már elérhető a

Postabank
OTP Bank
Euronet
Raiffeisen Bank
Citibank
ING

automatákon keresztül. Így, a Postabank most induló automatáival együtt már több mint 1.700 azon bankjegykiadó automaták száma, amelyeknél VitaMAX egyenleget könnyen és gyorsan fel lehet tölteni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle