Connect with us

Hirdetés

technokrata

2004 első negyedévében érkezik a Sendo X okostelefon

Kütyük

2004 első negyedévében érkezik a Sendo X okostelefon

Hugh Brogan, az angliai székhelyű Sendo vezetője azt nyilatkozta, hogy a cég Sendo X típusjelzésű újgenerációs okostelefonja a jövő esztendő első negyedévében jelenik majd meg az európai piacokon és a készülék ára valamivel 500 euró, vagyis 132 ezer forint alatt fog maradni.

Brogan elmondta, hogy a Sendo X sok olyan szolgáltatással fog rendelkezni, melyek a konkurens Series 60 alapú Nokia telefonokból, illetve a Siemens ugyancsak jövő év elején érkező SX1-es okostelefonjából hiányoznak. Így többek közt említést kell tennünk arról, hogy a Sendo X az MMC mellett az SD memóriakártyák fogadására is képes, és ezen kártyák akár működés közben is minden további nélkül cserélhetők, ezenkívül pedig a készülékben egy speciális grafikus koprocesszor is helyet kap.

A Sendo X-ből a mai trendnek megfelelően nem hiányozhat az integrált MP3 lejátszó, valamint a hagyományos HTML oldalak megjelenítésére is képes böngésző alkalmazás, az USB csatlakozó felület, az elektronikus levelezési kliens, illetve a 640×480 pixeles (VGA) felbontással rendelkező integrált digitális fényképezőgép. Fontos, hogy a Sendo X képes a Word, PowerPoint, Exel, illetve ZIP állományok megnyitására.

A 110×48,5×22,6 milliméteres méretekkel rendelkező Sendo X 120 grammot nyom a mérlegen. A készülék 64 MB integrált memóriával rendelkezik, mely mennyiségnek a felét lehet szabadon felhasználni. A 176×220 pixeles felbontással, illetve 16 bites színmélységgel (65 ezer színárnyalat) rendelkező folyadékkristályos kijelzővel szerelt háromsávos okostelefon természetesen SMS, EMS, MMS és Java kompatibilis.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés