Connect with us

technokrata

2004 első negyedévében érkezik a Sendo X okostelefon

Kütyük

2004 első negyedévében érkezik a Sendo X okostelefon

Hugh Brogan, az angliai székhelyű Sendo vezetője azt nyilatkozta, hogy a cég Sendo X típusjelzésű újgenerációs okostelefonja a jövő esztendő első negyedévében jelenik majd meg az európai piacokon és a készülék ára valamivel 500 euró, vagyis 132 ezer forint alatt fog maradni.

Brogan elmondta, hogy a Sendo X sok olyan szolgáltatással fog rendelkezni, melyek a konkurens Series 60 alapú Nokia telefonokból, illetve a Siemens ugyancsak jövő év elején érkező SX1-es okostelefonjából hiányoznak. Így többek közt említést kell tennünk arról, hogy a Sendo X az MMC mellett az SD memóriakártyák fogadására is képes, és ezen kártyák akár működés közben is minden további nélkül cserélhetők, ezenkívül pedig a készülékben egy speciális grafikus koprocesszor is helyet kap.

A Sendo X-ből a mai trendnek megfelelően nem hiányozhat az integrált MP3 lejátszó, valamint a hagyományos HTML oldalak megjelenítésére is képes böngésző alkalmazás, az USB csatlakozó felület, az elektronikus levelezési kliens, illetve a 640×480 pixeles (VGA) felbontással rendelkező integrált digitális fényképezőgép. Fontos, hogy a Sendo X képes a Word, PowerPoint, Exel, illetve ZIP állományok megnyitására.

A 110×48,5×22,6 milliméteres méretekkel rendelkező Sendo X 120 grammot nyom a mérlegen. A készülék 64 MB integrált memóriával rendelkezik, mely mennyiségnek a felét lehet szabadon felhasználni. A 176×220 pixeles felbontással, illetve 16 bites színmélységgel (65 ezer színárnyalat) rendelkező folyadékkristályos kijelzővel szerelt háromsávos okostelefon természetesen SMS, EMS, MMS és Java kompatibilis.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle