Connect with us

technokrata

V878: vakus kamerás mobil a Motorolától

Kütyük

V878: vakus kamerás mobil a Motorolától

A tajvani székhelyű Chi Mei Communications Systems (CMCS) bejelentette, hogy a Motorola számára V878 típusjelzésű kamerás mobiltelefonokat fog gyártani.

A CMCS jelenleg V690-es mobilokat, valamint MPx200-as Microsoft Smartphone-okat szállít a világ második legnagyobb mobiltelefon gyártójaként jegyzett amerikai vállalatnak.

A Motorola V878 nemrégiben debütált egy pekingi telekommunikációs szakkiállításon. Legfontosabb jellemzői közé tartozik a VGA, tehát 640×480 pixeles felbontású digitális fényképezőgép, mely zoom funkcióval és vakuval is rendelkezik, a 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes TFT (Thin Film Transistor) folyadékkristályos kijelző, a negyvenszólamú polifonikus csengőhangok támogatása, valamint a széleskörű üzenetküldési szolgáltatások. A korábban Chopin fejlesztési kódnevet viselt, háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes, GPRS kompatibilis készülék nemrégiben egyébként sikerrel teljesítette az FCC (Federal Communications Commission) szigorú tesztjeit.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a széthajtható kialakítással rendelkező Motorola V878 pontosan mikor, illetve milyen áron jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp