Connect with us

technokrata

Két új Mitac kéziszámítógép mutatkozott be

Kütyük

Két új Mitac kéziszámítógép mutatkozott be

A Mitac International két vadonatúj kéziszámítógéppel rukkolt elő, név szerint a Mio 168, illetve Mio 336 típusjelzésű készülékekkel.

A Mitac Mio168 a világ első integrált GPS, vagyis globális helymeghatározó modullal felvértezett Pocket PC-je, a Mitac Mio 336 pedig egy vadonatúj belépőszintű PDA.

A Mio 168-as modell a legfrissebb Microsoft mobil operációs rendszerrel, a Windows Mobile 2003 Pocket PC-vel van ellátva, valamint részét képezi többek közt egy 300 MHz-es frekvencián ketyegő Intel PXA255-ös XScale processzor, 32 MB ROM, 64 MB SDRAM, egy SDIO bővítőhely, valamint egy 3,5 colos képátlóval rendelkező, 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes TFT (Thin Film Transistor) folyadékkristályos kijelző. A Mio 168 fejlett navigációs szolgáltatásokat nyújt, így segítségével gyerekjáték megtalálni a legközelebbi benzinkutat, éttermet, vagy patikát. A 352 dolláros, vagyis mintegy 78 ezer forintos alapárban egyébként benne foglaltatik egy 32 MB-os MMC memóriakártya, melyen az Egyesült Államok térképe kapott helyet.

A belépőszintű Pocket PC-nek titulált Mio 336-ot a tajvani gyártó elsősorban a fiatalabb korosztály, illetve a hölgy felhasználók számára ajánlja. Adottságait tekintve a Mio 336 nagymértékben hasonlít a Mio 168-ra, leszámítva, hogy nem található meg benne a 168-as modell GPS modulja. A Mitac Mio 336 kereskedelmi ára 216 dollár, vagyis mintegy 48 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle