Connect with us

technokrata

Januárban érkezik a Sony Ericsson első 3G mobilja, a Z1010

Kütyük

Januárban érkezik a Sony Ericsson első 3G mobilja, a Z1010

Egyes források tudni vélik, hogy a Sony Ericsson első harmadik generációs mobiltelefonja, a Z1010 típusjelzésű készülék várhatóan januárban jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.

Ezen források szerint a japán-svéd vegyesvállalat jelenleg már az utolsó teszteket végzi a készülékkel, és lényegében már semmi sem akadályozhatja meg, hogy a Z1010 néhány hét múlva debütáljon a piacon.

A széthajtható kialakítással rendelkező Sony Ericsson Z1010-et a fejlesztők kifejezetten úgy tervezték meg, hogy a hagyományos képkészítési, illetve üzenetküldési feladatok ellátása mellett kiváló video konferenciás szolgáltatásokat nyújtson a felhasználók számára. Éppen ezért a Z1010 két integrált digitális fényképezőgéppel, két nagy felbontású folyadékkristályos kijelzővel, valamint számos video technológiával van felvértezve. Az UMTS/GSM-GPRS kompatibilis készülék belső, 176×220 pixeles felbontású főkijelzője 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, a külső, 101×80 pixeles kijelző pedig szürkeárnyalatos.

Mondanom sem kell, hogy a Sony Ericsson Z1010 segítségével nem csak SMS-ek, illetve EMS-ek, hanem multimédiás üzenetek is küldhetők, ezenkívül pedig említésre méltó, hogy a készülék integrált memóriája Sony Memory Stick Duo memóriakártyák révén könnyedén bővíthető. Elmondások szerint a mobil operátoroknál már javában folynak a Z1010 kompatibilitási tesztjei.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle