Connect with us

technokrata

Vodafone World: a csúcsidőnek vége – már külföldön is

Kütyük

Vodafone World: a csúcsidőnek vége – már külföldön is

A Vodafone Magyarország 2003. december 1-től új, Magyarországon egyedülálló roaming tarifacsomagot vezet be Vodafone World néven.

A szolgáltatás segítségével egyszerűbb és kiszámíthatóbb díjak mellett használhatják külföldön mobiltelefonjaikat a Vodafone Magyarország havidíjas ügyfelei, ráadásul a Vodafone csoport nemzetközi partner hálózataiban egyedi kedvezményeket is élvezhetnek.

A magyarországi mobilszolgáltatók roaming ajánlatai között számos egyedülálló újdonsággal rendelkezik az új Vodafone World roaming tarifacsomag:

-16-20 százalék kedvezmény a Vodafone Csoport saját és partner hálózatain indított hívások esetében
– A percdíjak jelentős csökkenése több, a Vodafone Magyarország előfizetői által gyakran használt külföldi hálózat esetében
-Csökkentett percdíjak a fogadott hívások esetében szinte minden országban (akár 34 százalékkal)
-Mindössze négy földrajzi zóna
-Minden zónában preferált Vodafone partnerek, induláskor 33 országban
-Nincs kapcsolási díj
-Nincs csúcsidő
-Kiszámítható költségek külföldi használat esetén
-A hívás irányától független percdíjak indított hívások esetében
-Egységes SMS díjak

A Vodafone World roaming tarifa elsődleges célja, hogy a Vodafone ügyfelei külföldi tartózkodásuk során világszerte úgy használhassák mobiltelefonjukat, hogy közben egyértelműen tudják, mibe kerül nekik a telefonálás – de ehhez ne kelljen elveszniük bonyolult listák és táblázatok dzsungelében. A Vodafone előfizetői jelenleg a világ 104 országának 219 hálózatában használhatják mobiltelefonjaikat. A Vodafone World használatával nem kell egyenként ellenőrizni a külföldi szolgáltatók eltérő árait, vagy bonyolult számításokat végezni a felszámított percdíjakról, kapcsolási díjakról és időzónákról.

A Vodafone új világában egy-egy földrajzi zónában mindössze három árat kell megjegyezni. A Vodafone World használatával megszűnik a nemzetközi partner szolgáltatók árainak függvényében állandóan változó roaming árak kaotikus világa és egyszerűen tervezhetővé válnak a mobiltelefonálással járó költségek, bármerre is járnak a Vodafone ügyfelei világszerte.

A Vodafone World 2003. december 1-től alapbeállításként érhető el a Vodafone minden havidíjas ügyfele részére.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp