Connect with us

Hirdetés

technokrata

Spatilaizer Environ: fejlett audió technológia mobilokba

Kütyük

Spatilaizer Environ: fejlett audió technológia mobilokba

A Spatializer Audio Laboratories bejelentette, hogy a Vodafone készülék kínálatában hamarosan fel fog tűnni egy olyan új mobiltelefon, konkrétan a Sanyo V801SA típusjelzésű készülék, mely a világon elsőként van felvértezve a vállalat újgenerációs audió technológiáival.

A keresztségben Spatializer Environ nevet kapott technológia lelke nem más, mint egy fejlett, kifejezetten mobil alkalmazási célokra kifejlesztett, ultra-alacsony fogyasztású digitális processzor, valamint egy különleges hangszórórendszer. A cég munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy a Spatializer Environ megoldás nem csak kiváló hangminősége, hanem egyben rendkívül kompakt kialakítása révén is figyelmet érdemel.

A Sanyo V801SA a megszokottól eltérően nem egy, hanem rögtön két hangszóróval van ellátva, így segítségével a sztereó hangok megszólaltatása sem ütközik különösebb nehézségekbe. A harmadik generációs mobiltelefonra a felhasználók letölthetik kedvenc digitális zenei felvételeiket, illetve csengőhangjaikat, és minden korábbinál kiválóbb hangminőségben élvezhetik azokat.

Örömmel vesszük, hogy a Sanyo a világon elsőként a gyakorlatban is alkalmazni kívánja Spatilaizer Environ technológiánkat, és bízunk benne, hogy ez még csak a kezdet, vagyis, hogy a jövőben számos olyan új mobil készülék lát majd napvilágot, mely a mi fejlett audió megoldásainkra fog épülni – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Henry R. Mandell, a Spatializer Audio Laboratories elnök-vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés