Connect with us

Hirdetés

technokrata

Artistpub: új publikus online vitafórum

Kütyük

Artistpub: új publikus online vitafórum

A „Publikus alkotói övezet” alcímet viselő site célja egy olyan interaktív platform, egyedi fórum biztosítása, ahol a hazai kreatív alkotók, szöveg mellett vizuálisan, képi elemek segít-ségével cserélhetnek véleményt, kommunikálhatnak egymással.

A website szerkesztőinek további célja a számítógépes és tradicionális vizuális területeken mun-kálkodó, illetve az ez irányban érdeklődő felhasználók megismerhessék egymást, egymás tevé-kenységét, alkotásait, továbbá segítséget, intuíciót kaphassanak egymástól. A honlap létrehozói minél több és minél színvonalasabb munka bemutatását remélik az oldalon, legyen az manuáli-san készített rajz, festmény, szobor, vagy a számítástechnikát felhasználva készült alkotás: kép, animáció, weboldal, program.

A webhely természetesen nyitottan várja a szárnyát bontogató alkotókat is, hiszen tanulni csak úgy lehet, ha segítőkész közösség vesz körül. Mivel az oldal megcélzott felhasználói köre igen csak széles, ezért az áttekinthetőség érdekében az ArtistPub logikailag négy nagyobb részre: 3D, 2D, Web és Más fő kategóriákra tagolódik. E kategóriákba sorolt átfogóbb témakörökön belül nyílik lehetősége a felhasználóknak új témát létrehozni, azon belül pedig hozzászólni. Az egyes hozzászólások több képet is tartalmazhatnak, ami a jobb és látványosabb kommunikáció mellett lehetőséget biztosít az alkotóknak új, illetve a még készítés alatt álló műveik bemutatására, azok véleményeztetésére.

A jobb átláthatóság és a képes kommunikáció ösztönzése céljából a fórum fõbb szintjein megtalálhatók a különbözõ felhasználók által legújabban feltöltött, képes hozzá-szólások ajánlói. A fórumrendszer kifejezetten specifikus igényeknek megfelelõen tervezett, saját, önálló motorral rendelkezik, melyet folyamatosan, a felmerülő igények figyelembevételével fejlesztenek.

A fejlesztők tervei szerint az oldal indulását követően még számos újdonság, a kommunikációt könnyítő és segítő funkció is beépítésre kerül majd.

Tovább
Hirdetés



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés