Connect with us

technokrata

TV-műsor értesítő SMS-ben a Pannon GSM-től

Kütyük

TV-műsor értesítő SMS-ben a Pannon GSM-től

Mostantól idehaza a Pannon GSM ügyfeleinek egyetlen érdekes TV-adásról sem kell lemaradniuk.

A PORT.hu adatbázisára épülő szolgáltatás segítségével, 54 csatorna bármely műsoráról figyelmeztető értesítést rendelhetnek meg SMS-ben. Ezután a valós kezdés előtt 30 perccel szöveges üzenetben figyelmeztetés érkezik: hamarosan adásba kerül a film, kezdődik a sorozat.

Az új szolgáltatás a djuice WAP-on (wap.djuice.hu) található, amely már a PannonW@P ˝újdonság˝ menüpontjából is elérhető. A ˝film˝ főmenüpont alatt a PORT.hu internetről már jól ismert gazdag TV műsor adatbázisát találjuk, ahol 54 hazai és külföldi csatorna választékából szemezgethetünk. Amennyiben valamelyik műsor felkelti érdeklődésünket, a címe alatt olvasható ˝Értesítést kérek!˝ feliratra kattintva megjelenik az a rövid kód, amelyet a 1754-es telefonszámra SMS-ben elküldve megrendelhető az adott programra a műsorértesítő szolgáltatás.

Ez nem az előre kiadott műsorterv, hanem a megvalósuló adásidő előtt fél órával küldi el a figyelmeztető üzenetet, tehát a megrendelők biztosak lehetnek abban, hogy műsorváltozás esetén is elérik a nézni kívánt programot. A szolgáltatás akkor is jó szolgálatot tehet, ha az adott műsor csak napok vagy hetek múlva esedékes: ha addigra rég el is feledkeztünk róla, az SMS emlékeztet, hogy ideje bekapcsolni a televíziót.

˝Időnként még azok is a televízió kényszerű rabszolgájává válhatnak, akik ritkán kapcsolják be a készüléket: soha nem lehetünk ugyanis biztosak abban, valóban az ígért program következik-e a kiírt időben, vagy megint műsorváltozás vagy csúszás volt˝ – mondta az új szolgáltatás indítása kapcsán Felkai György a Pannon GSM kommunikációs igazgatója. ˝Akik maradtak már le így kedvenc sorozatuk egy epizódjáról, egy izgalmas dokumentumfilmről vagy egy régóta várt játékfilmről, nagyra értékelik az új szolgáltatást, az SMS alapú TV-műsor értesítőt˝.

Az egyszeri értesítés ára bruttó 80 forint. A szolgáltatás sorozatokra is megrendelhető: ekkor a kódot a 1755-ös számra kell elküldeni, és bruttó 120 forintért a következő öt epizód előtt érkeznek az emlékeztető SMS-ek.

További újdonság, amely a djuice-osok számára igen hasznos, hogy mostantól étterem- és DVD-ajánlót is találhatnak WAP-jukon. Az előbbi segítségével, országosan, kategóriák és specialitások szerint lehet tallózni a földrajzilag legközelebb eső éttermek, bárok, kávézók, teázók között. A DVD-ajánló segítségével pedig a legfrissebb információk elérhetők arról, hogy milyen újdonságokat – milyen tartalommal – kínál az egyre bővülő DVD piac. A djuice WAP segít az eligazodásban, s ajánl is néhányat a sok jó film közül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle