Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyedülálló Westel-szolgáltatás: képeslapként Magyarországon bárkihez eljuthatnak az MMS-ek

Kütyük

Egyedülálló Westel-szolgáltatás: képeslapként Magyarországon bárkihez eljuthatnak az MMS-ek

A Westel a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként december 6-tól lehetővé teszi, hogy ügyfelei MMS-ben, akár a mobiltelefonnal készített fotókat bárkinek az országban postai címre, képeslapként is elküldhessék.

A westeles MMS-ek a Fotex és a FOTEXnet segítségével gyakorlatilag Magyarország mind a 10 millió lakosához eljuthatnak, a fogadáshoz még mobiltelefon sem szükséges.

A Mobil Multimédia és ezen belül az MMS rendkívül dinamikusan fejlődik, a készülékek számának növekedésében a Westelnél kiemelt szerepet játszanak az akciós kínálat egyharmadát jelentő, kamerával felszerelt mobiltelefonok.

A világon elsőként kereskedelmi MMS-szolgáltatást kínáló Westel 2003. december 6-tól a hazai mobilszolgáltatók közül egyedüliként lehetővé teszi, hogy ügyfelei a képek és fényképek küldésére alkalmas telefonokkal az üzenetet hagyományos képeslapként küldjék el belföldi postai címre, így a karácsonyi üdvözletek akár a családi fotóval együtt mobiltelefonról is elküldhetők. Az új szolgáltatás segítségével az országban bárkinek küldhető MMS, elég a képet-szöveget tartalmazó üzenetet a szöveges részben meghatározott módon megcímezni és elküldeni a szolgáltatás központi, 06-30/8000667-es számára.

A beérkezett üzenetet a Fotex képeslapként kinyomtatja, majd a feladó által meghatározott postai címre a FOTEXnet saját logisztikai rendszerének segítségével továbbítja. Egy MMS-képeslapban egyszerre egy címzett adható meg, és a szolgáltatás díja üzeneteként, minden díjcsomagban bruttó 400 forint. Az MMS-képeslap szolgáltatást nem szükséges külön igényelni, használatához elegendő a megfelelő készülékbeállítás és az MMS-szolgáltatás aktiválása. Az MMS-küldés esetén, csakúgy mint bármilyen digitális vagy normál fénykép esetében, a kép tartalma a készítő felelőssége. A Westel reményei szerint a szolgáltatás társadalmi fogadtatása – különös tekintettel a közelgő ünnepekre – kedvező lesz.

MMS-küldés képeslapban
Az MMS-t a +3630/8000667-es számra kell küldeni.
Címzés a szövegmezőben: üzenet#címzett neve#irányítószám#város#utca,tér,krt# házszám#emelet#ajtó#



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés