Connect with us

Hirdetés

technokrata

29 új Siemens mobiltelefon várható 2004-ben

Kütyük

29 új Siemens mobiltelefon várható 2004-ben

Németország vezető mobiltelefon gyártó cége, a Siemens 2004-ben legalább huszonkilenc vadonatúj mobiltelefont fog piacra dobni.

Minderről Rudi Lamprecht, a Siemens mobiltelefonos részlegének vezetője beszélt a napokban Münchenben. Lamprecht elmondta, hogy véleménye szerint a mobil készülékek világpiaca jövőre mintegy 5-10 százalékos növekedésen fog keresztül menni, így amennyiben minden jól megy, a 2004-ben eladott mobiltelefonok száma elérheti a 470 milliót.

Lamprecht ezenkívül utalt arra, hogy a Siemens természetesen növelni szeretné mobilpiaci részesedését, különös tekintettel az Európán kívüli országokban. A német vállalat az elmúlt negyedévben egyébként mintegy 12 millió mobiltelefont hozott forgalomba, ennek köszönhetően pedig piacrésze a korábbi 7,5 százalékról 9 százalékra növekedett. A Siemens a teljes üzleti évben 39 millió darab mobil készüléket adott el, ami mintegy 18 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest.

Lamprecht elmondta, hogy utólag hibás döntésnek tekinthető, hogy a Xelibri márkajelzéssel ellátott divattelefonokat a vállalat csak butikokban és egyéb kereskedésekben árulta, és a hagyományos mobil kereskedelmi láncba nem vezette be.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés