Connect with us

Hirdetés

technokrata

Palm Powered MobileWorld projekt

Kütyük

Palm Powered MobileWorld projekt

A PalmSource elindította Palm Powered MobileWorld nevezetű projektjét, mely arra hivatott, hogy a mobiltelefonos szolgáltatók, az infrastruktúra szállítók, illetve a szoftver fejlesztő cégek erejét összefogva előre lendítse a cég Palm operációs rendszerét.

A projekt egyik legfontosabb alappillére, hogy a mobil operátoroknak a jövőben minden korábbinál nagyobb beleszólásuk lesz abba, hogy a PalmSource hogyan fejlessze tovább operációs rendszerét, a másik alappillér pedig nem más, mint hogy a szolgáltatók a PalmSource-szal közösen létre fognak hozni egy olyan összetett adatbázist, mely alaposan letesztelt Palm alkalmazásokból fog állni.

A PalmSource-féle Software Store-ra épülő MobileWorld katalógusban a várakozások szerint több mint 20 ezer Palm OS-re fejlesztett szoftver fog helyet kapni. A vállalat munkatársai elmondták, hogy a PalmPowered MobileWorld program egyik legelső partnere az Egyesült Államokbeli Sprint mobiltelefonos szolgáltató cég, mely a jövőben szoros együttműködést kíván folytatni a Palmmal.

˝A Palm Powered MobileWorld fontos szerepet játszik az új vezeték nélküli Palm gazdaság növekedésében. A projektnek köszönhetően mind a mobil szolgáltatók és szoftverfejlesztők, mind pedig a felhasználók számára könnyebb lesz eligazodni a Palm világában. Érdekes új szolgáltatás lesz, hogy a Palm alapú vezeték nélküli készülékek tulajdonosai vadonatúj szoftvereket tölthetnek majd le szolgáltatóiktól˝ – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban David Nagel, a PalmSource elnök-vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés