Connect with us

technokrata

Új teszt bizonyítja a Nokia akkumulátorok veszélytelenségét

Kütyük

Új teszt bizonyítja a Nokia akkumulátorok veszélytelenségét

A Test-Aankoop nevezetű belga fogyasztóvédelmi szervezet rövid időn belül immár másodjára vetette alá alapos tesztnek a Nokia mobiltelefonok akkumulátorait, és megállapította, hogy azok a korábbi teszteredményeknek ellentmondva teljesen biztonságosak.

A Test-Aankoop munkatársai az üggyel kapcsolatban elmondták, hogy az összes Nokia gyártmányú mobil akkumulátor tökéletes rövidzár elleni védelemmel rendelkezik, vagyis semmilyen veszélyt nem jelent a mobil készülékeket használókra.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Test-Aankoop november elején elvégzett első akkumulátor tesztje azzal az eredménnyel zárult, hogy egyes Nokia akkumulátorok rövidzár védelmével gondok vannak, ami adott esetben robbanáshoz is vezethet. A Nokia természetesen azonnal cáfolta, hogy termékei ne lennének első osztályú minőségűek, nem sokkal ezt követően pedig fény derült arra, hogy a Test-Aankoop által tesztelt és veszélyesnek talált akkumulátorok nem is Nokia gyártmányúak voltak, hanem hamisított példányok.

Reméljük, hogy a Test-Aankoop által második körben közölt teszteredmények mindenkit meggyőznek arról, hogy az eredeti Nokia akkumulátorok kiváló minőségűek és semmilyen veszélyt nem hordoznak magukban – nyilatkozta Janne Jormalainen, a Nokia Mobile Phones egyik alelnöke.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle