Connect with us

technokrata

Siemens SX1 csak jövőre?

Kütyük

Siemens SX1 csak jövőre?

Németország vezető mobiltelefon gyártó cége, a Siemens újfent eltolta sokak által várva várt okostelefonja, az SX1 debütálási időpontját.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a vállalat munkatársai egy közelmúltbéli müncheni számítástechnikai rendezvényen azt nyilatkozták, hogy a Siemens SX1 várhatóan december első hetében fog megjelenni a kereskedelmi forgalomban. Ezzel szemben a legfrissebb híradások már arról szólnak, hogy a Siemens az elhúzódó tesztelési tevékenységek miatt az idei esztendőben már nem valószínű, hogy piacra dobja az SX1-et, tehát a meglepő kialakítással rendelkező német okostelefonnal előreláthatólag csak valamikor 2004 elején találkozhatunk majd a kereskedések polcain.

A furcsa billentyűzettel felvértezett Siemens SX1 egyébként lényegében mindent tud, amit egy mai korszerű okostelefonnak tudnia kell: nagy méretű színes kijelzővel és VGA felbontású integrált digitális fényképezőgéppel rendelkezik, MMS és Java kompatibilis, képes a különböző videofájlok és MP3 zenefájlok lejátszására és még a Bluetooth kontroller sem hiányzik belőle. A Siemens SX1 ára 550 euró körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp