Connect with us

technokrata

Motorola C550, C450, C250

Kütyük

Motorola C550, C450, C250

A világ második legnagyobb mobiltelefon gyártó cégeként jegyzett Motorola számos új mobiltelefonnal rukkolt elő, melyek új felhasználói felületük révén egyszerűbb és könnyebb használatot biztosítanak.

A most debütált új Motorola készülékek közül a C550 típusjelzésű készülék tartozik a legfelsőbb kategóriába, hiszen a készülék többek közt 640×480 pixel (VGA) felbontású integrált digitális fényképezőgéppel, széleskörű multimédiás üzenetküldési szolgáltatásokkal, Java támogatással és csengőhang letöltési funkciókkal rendelkezik. A C550 Európában és Ázsiában várhatóan még az idei évben megvásárolható lesz.

Az MMS kompatibilis, fényképes hívófél azonosító szolgáltatással rendelkező Motorola C450 tulajdonképpen nem is teljesen új modell, ugyanis Európában egy ideje már megvásárolható, viszont a készülék C375-ös típusjelzéssel ellátott testvérmodellje csak most fog megjelenni az ázsiai piacokon. Mindkét készülék fel van vértezve a már jól ismert MotoMixer alkalmazással, képernyővédőkkel és polifonikus csengőhangokkal.

A belépőszintű Motorola C250 érdekessége nem más, mint a rá letölthető MTV tartalmak, a polifonikus csengőhangok, a MotoMixer zeneszerekesztő szoftver, a cserélhető előlap, valamint a színes kijelző. A Motorola C250 rövid időn belül mind Európában, mind Ázsiában megvásárolható lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp