Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola C343, C200, V150

Kütyük

Motorola C343, C200, V150

A Motorola a C550, C450 és C250-es mobiltelefon újdonságok mellett ugyancsak a napokban rántotta le a leplet a C343, C200, illetve V150 típusjelzésű új készülékeiről.

Az Észak-Amerikában még ebben az évben, Latin-Amerikában pedig várhatóan a jövő év elején debütáló Motorola C343 segítségével multimédiás üzeneteket nem, SMS-eket, illetve EMS-eket viszont minden további nélkül lehet küldeni, ezenkívül pedig említésre méltók még a készülékre telepített képernyővédők, háttérképek, illetve játékok.

A Motorola C200 az amerikai gyártó legújabb belépőszintű modellje, melytől az alap hang, illetve üzenetküldési funkciókon kívül nem sokat lehet elvárni. Az Európában és Ázsiában még ebben az évben megvásárolható C200-as modell elsősorban játékkínálata, animált képernyővédői, illetve letölthető csengőhangjai révén kíván hódítani, természetesen elsősorban a szűkebb pénztárcával rendelkező fiatalok körében.

Végül, de nem utolsó sorban említést kell tenni az 1999-ben bemutatott és azóta nagy népszerűségre szert tett Motorola V50 közvetlen utódjának tekinthető V150-es készülékről. A széthajtható kialakítással rendelkező újdonság a mai trendnek megfelelően immár színes kijelzővel van felvértezve, MMS kompatibilis, valamint internetezni is lehet vele. A Motorola V150 mind Európában, mind pedig Ázsiában elérhető lesz még ebben az esztendőben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés