Connect with us

technokrata

Új Kodak szolgáltatások a kamerás mobillal rendelkezőknek

Kütyük

Új Kodak szolgáltatások a kamerás mobillal rendelkezőknek

A Kodak olyan új megállapodásokról számolt be, melyek révén az integrált digitális fényképezőgéppel felvértezett mobiltelefonnal rendelkezők a jövőben minden korábbinál könnyebben tárolhatják, rendszerezhetik, illetve nyomtathatják ki fényképeiket.

A vállalat munkatársai elmondták, hogy a Kodak a Cingular Wireless nevezetű Egyesült Államokbeli mobil operátorral, illetve a legnagyobb mobiltelefon gyártó céggel, a Nokiával kötött a mobil képkezelési szolgáltatásokkal kapcsolatos szerződést. Szakértők felhívják a figyelmet arra, hogy ez az új piaci szegmens rendkívül dinamikusan növekszik, melyet jól szemléltet, hogy az IDC piackutató cég legfrissebb előrejelzései szerint három év múlva világszerte már több mint egymilliárd kamerás mobil lesz használatban.

A multimédiás üzenetküldési funkciókkal rendelkező kamerás mobilok, valamint a Kodak Mobile Service révén az előfizetők számára havidíj ellenében lehetőség nyílik digitális fényképeik központi szervereken történő tárolására, illetve megosztására. A Kodak ezzel párhuzamosan kiterjesztette a Nokiával történő együttműködését, melynek keretein belül a Nokia 3600 sorozatba tartozó mobil készülékei révén rendkívül egyszerűen és könnyen vehetők igénybe a Kodak különböző mobil fotós szolgáltatásai.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp